Pazartesi akşamları yayınlanan Sportmence programının konukları tecrübeli teknik adamlar Şamil Demirtaş ve Kenan Şereflioğlu olurken gündemi değiştiren konulara yer verildi. Teknik adam Şamil Demirtaş, “Düzcespor’un rakipleri eskiden Samsunspor, Trabzonspor, Orduspor, Kocaelispor gibi takımlar olurken bugün oynadığımız takımlar adı şanı belli olmayan takımlar” dedi. Demirtaş, “Bu durum gösteriyor ki bu zamana kadar bu yıl hariç iyi yönetilmemişiz” ifadelerini kullandı. Teknik adam Şamil Demirtaş, “Düzce ilinin betondan kurtulması gerekiyor nefes alacak yerlerimizin daha fazla olması gerekirken betonlaşmanın daha fazla olduğunu görüyoruz” dedi.

MİLLET BAHÇESİ İÇİN EN UYGUN YER BURASI

Bir diğer tecrübeli teknik adam Kenan Şereflioğlu ise Düzce Stadyumunun, Nurettin Zafer sahasının olduğu yeri millet bahçesi yapılacağına fidanlıkta bulunan 250 dönüm yere millet bahçesi yapılsın önerisini öne sürdü. Şereflioğlu, “Uzun yıllar boşta olan bu arazi hem daha fazla hem de daha uygun” dedi. Kenan Şereflioğlu, “Düzce 18 Temmuz ve Nurettin Zafer sahasının kalkması durumunda Düzce gençliğine büyük zarar vereceğini belirtirken bunun bir daha düşünülmesinde fayda olacağını” ifade etti.

TFF KARAR VEREMEDİ

Teknik adam Kenan Şereflioğlu, “TFF’nin ilk altı takımı bir üst lige çıkarmasının doğru olacağını söylerken 2. lig bir grup fazla olacak bunun bir zararı yok derken TFF bu süreci iyi götüremedi bir sürü takım mağdur oldu” dedi.