Düzce İkinci Amatör A grubu 6.hafta mücadeleleri tam bir gol yağmuru şeklinde geçti. Tam 11 golün atıldığı maçta, Kutlu Köyü Gençlikspor ile karşılaşan Düzce Gençlerbirliği sahadan 8-3 galip ayrıldı. Yazıpınarspor deplasmanda Kavakbıçkıspor’u 4-0 ile geçerek ilk 3 puanını aldı. Yeni Taşköprüspor ise Kurukavakspor’u 3-2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

A grubunda haftayı bay geçen Kabalakspor 15 puanla zirvede yer alırken, Yeni Taşköprüspor 10 puanla ikinci sırada yer aldı.

Düzce İkinci Amatör B grubunda ise 5.maçlar geride kaldı. Suncukspor-Yaylaspor müsabakası 2-2 sona ermesine rağmen Yaylaspor’un 2001 doğumlu oyuncu oynatması nedeniyle müsabakayı Suncukspor hükmen 3-0 kazandı. Çamköyspor, Kuyudüzüspor’u 3-2 yenerek liderliğini korudu. Beyörenspor ise Düzce 1907 ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında darbe aldı.

B grubunda Çamköyspor 13 puanla lider Beyörenspor ise 11 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Düzce İkinci Amatör C grubunda ise 5.maçlarda Tavakçimenspor, Düzce İdmanyurdu’nu 5-4; Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü, Çamlıspor’u 2-0;  Kurtsuyu Gençlikspor ise Sancakspor’u 3-0 mağlup etti.

C grubunda Kurtsuyu Gençlikspor 15 puanla lider, Tavakçimenspor ise 12 puanla ikinci sırada.