Düzce deplasmanlı 2. Amatör futbol liginde Karaçalıspor ile Suncukspor takımları Nurettin Zafer stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-0 Suncukspor’un üstünlüğü ile devam ederken 74.dakikada saha bir anda karıştı. Karaçalıspor takımının kalecisi Celal rakip oyuncuyu ceza sahası dışında yere serdi.

 

Bu hareket üzerine maçın hakemi Muhammet Albayrakoğlu Celal’e kırmızı kart gösterdi. Bu karar üzerine sinirlenen kalesi Celal hakeme saldırdı. Devreye güvenlik güçlerinin girmesi ile olay büyümedi ve maç hakem tarafından tatil edildi.

 

Karşılaşma karşılıklı ataklar ile başladı. Takımlar rakipleri karşısında baskı kurarak gol aradılar.

 

Fakat golü bulan taraf Suncukspor oldu. 17.dakikada Recep ile gol bulan Suncukspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 Suncukspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında Karaçalıspor rakip kaleye yüklenerek beraberlik golü aradı. Gelişen ataklar sonucunda Suncukspor penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Fatih bu fırsatı değerlendiremedi.

 

Mücadelenin 74.dakikasına gelindiğinde ortalık bir anda karıştı. Karaçalıspor’un kalecisi Celal rakip takımın oyuncusunu ceza sahası içinde yere sermesinin ardından hakem Muhammet Albayrakoğlu kırmızı kart gösterdi. Bu karara tepki gösteren Celal hakeme saldırması ile güvenlik güçleri devreye girdi ve maç hakem tarafından tatil edildi.