Süper Amatör’de Gölyakaspor,Cumayeri Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor takımları şampiyonluğa oynayacak. 2019-2020 futbol sezonunda bu üç takım şampiyonluğa oynarken 2020-2021 futbol sezonunda tekrar hedefin şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig olduğu ve çalışmaların bu hedef doğrultusunda yapılacağı duyuruldu.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yaptığı açıklamada yeni sezonda çok daha iyi bir takım yapacaklarını ve tek amacın BAL olduğunu söyledi. Başkan Şahin, 2019-2020 futbol sezonunda takımlarının iyi bir takım olduğunu ama bazı şanssız maçlar kaybettiklerini, bununla beraber kırılma anlarının olduğunu ifade etti. Başkan Birol Şahin, “Kaynaşlı Belediyespor benim olduğum yerde tek hedefi vardır oda şampiyonluk” dedi.

Cumayeri Belediyespor genel kaptanı Seyfullah Cebeci ise yeni sezonda tekrar şampiyonluğa oynayacaklarını ve yapacakları küçük dokunuşlarla hedefe ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. Cebeci “Kurduğumuz alt yapı ile Cumayeri Belediyespor emin ellerde” ifadelerini kullandı.