Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü güreşçileri, Güreş İl Temsilcisi Ramazan Topal ve güreş antrenörleri İsmail Ünal ile Ufuk Yüksel Koçak eşliğinde katıldığı 2021 yılı Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları Milli Takım kamp kadrosu seçmelerinde iki şampiyonluk ve bir ikincilik elde ederek büyük bir başarı sergilediler.

03-08 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ve Göynük ilçelerinde gerçekleştirilen seçmelerde serbest kategori de boy gösteren 41 kg. sporcumuz Özgür Çağlayan ile 85 kg’da Ertuğrul Topal şampiyon olurken, Grekoromen stilde ise 41 kg. sporcumuz Sergen Türkan kategorisinde derece yaparak milli takıma seçilme başarısı gösterdiler.

MİLLİ TAKIMA 3 SPORCU DÜZCE’DEN

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Antalya’da düzenlenen Milli Takım Kamp seçmelerinde derece elde ederek Milli Takıma seçilen güreşçilerimizi tebrik ederek, “Birçok Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkartmış bir ilin belediye başkanı olarak gururluyum. Güreşin toplumumuz nezdinde çok özel bir yeri var. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığımız şu dönemde bile antrenmanlarını aksatmadan sürdüren ve bugünlere hazırlanan çocuklarımızı ve çocukların gelişimleri için büyük bir özveri örneği sergileyen antrenörlerimizi gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik ediyorum” dedi.