3. Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı en yakın rakibinin 1 puan önünde lider bitiren Düzcespor, ikinci yarıya da Malatya Yeşilyurt deplasmanında aldığı 3 puanla başladı. Ardından 2. haftayı bay geçen kırmızı lacivertliler, 3. haftanın da zorlu hava koşulları nedeniyle TFF kararıyla ertelenmesinin ardından 2 haftayı maçsız geçirdi.

Hedef 3 puan

Bu süre zarfından Şıralık’taki kendi tesislerinden antrenmanlarına devam eden Düzcespor, 4. hafta maçında Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. 2 Şubat Çarşamba günü, Darıca İlçe Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak müsabakada hedef 3 puan.

Düzcespor kadroyu 5 transferle güçlendirdi

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle 2. Lig’e ulaşmak isteyen Düzcespor, transfer dönemini boş geçirmedi. Sezon arasında 5 yeni ismi kadrosuna katan Düzcespor, teknik direktör Yavuz İncedal ve yardımcılarının nezaretinde bugün de çalışmalarını sürdürecek.

Rakip 18 puanla 16. sırada

Düzcespor, bay geçtiği haftada İskenderunspor’un 3 puan almasıyla 39 puanla, maç eksiğiyle 2 puan gerisinden 2. sıraya geriledi. Rakip Darıca Gençlerbirliği takımı ise 18 puanla 16. sırada yer alırken Düzce’deki ilk maçta kırmızı lacivertliler 3 puanı 3-2’lik skorla almıştı. Kart cezalısı futbolcunun olmadığı Düzcespor’da sezonu kapatan Erdi Kasapoğlu’ndan başka sakat futbolcusu da yok.

Maçın hakemi Mersin bölgesinden

Darıca Gençlerbirliği- Düzcespor maçının orta hakemi de belli oldu. Bu maça Mersin Bölgesi C klasman orta hakem  Ali Rıza Altunbakır atandı. İskenderunspor’un da yer aldığı 3. Lig, 2. Grup maçına Mersin bölgesinden hakem atanması ise hayretle karşılandı. 

Yönetim tam kadro Darıca’da olacak

Önceki hafta Şıralık tesislerinde yapılan olağanüstü kongrede 3. defa başkan seçilen Gökhan Kapoğlu’nun yeni yönetim kurulunda yer alan tüm yöneticilerin de tam kadro Düzcespor’un deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçında takımlarının yanında olacakları öğrenildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ