Grubumuzda Cumartesi günü oynanan maçlarda büyük süprizler yaşanırken lider el değiştirdi. Temsilcimiz Düzcespor, kendi evinde 68 Aksaray Belediyespor’a ilk yarı 1-0 öne geçmesine rağmen kırmızı lacivertli ekibimiz birçok gol pozisyonundan yararlanamayarak savunmada ve kalemizde yapılan büyük hatalar sonucunda Aksaray Belediyespor’a 2-1’lik skorla zorlu müsabakayı kaybetti.

ORHAN’I KAYBETMEYELİM

Spor otoriteleri tarafından Düzcespor’un genç kalecisi Orhan’ın oynadığı maçlarda büyük başarı sağladığını ve Aksaray Belediyespor maçında ise büyük bir hata yaparak kalemizde golü görmemizde etkili bir isim olduğunu belirtilerek “Dünyada en büyük kalecilerin bile böyle ve daha fazla hatalar yaptığı unutulmamalı. Genç kalecimiz Orhan şu ana kadar başarılı bir grafik çizmiş ve bundan sonraki maçlarda iyi bir oyun ortaya koyacağına eminiz.” ifadeleri kullanıldı.

ORDUSPOR 3 KELKİT BELEDİYESPOR 0

Son haftalarda büyük çöküş yaşayan Orduspor lider Kelkit Belediyespor’u kalbura çevirdi ve 3-0 yenmeyi başardı. Bu galibiyet ile Orduspor puanını 19 yaparak grubumuzda 5. sıraya yükseldi. Kelkit Belediyespor ise liderliği Aksaray Belediyespor’a kaptırdı.

ALANYA KESTEL 5 BERGAMA BELEDİYESPOR 0

Alanya Kestel durdu durdu Bergama Belediyespor’a patladı. Bergama Belediyespor’da yaşanan covid-19 hastalığı nedeni ile bir çok maçını oynayamayan İzmir ekibi iyileşen oyuncularla birlikte Alanya Kestel maçına çıktı ve kalesinde 5 gol gördü. Alanya Kestel bu galibiyet ile puanını 18’ yükselterek play-off için ümitlendi.

SİLİVRİSPOR 1 ADIYAMANSPOR 1

Küme düşme potasında bulunan Silivrispor güçlü rakibi Adıyamanspor’dan 1 puan almayı başardı. Adıyamanspor ise Silivri beraberliği sonrasında 20 olan puanını 21’e yükseltti. Silivrispor ise 10 olan puanını 11 yapmayı başardı. Diğer maçlarda Kırıkkale deplasmanda Karaköprü Belediyespor’u 5-3’lük skorla geçerek çok önemli üç puanı almayı başardı. Siirt ise Kozan Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Bursa Yıldırım, Düzce ilinin bir diğer temsilcisi Modafenspor karşısında zorlanmasına rağmen maçı 2-0’lık kazandı. Bu sonuçlara göre her takımın her takımı yenebileceği potansiyelde olduğunu düşünürsek bu köprünün altından çok suların akacağı düşünülüyor.