Gectiğimiz hafta yapılan kongrenin ardından ilk toplantısını Düzcespor Lokali'nde gerçekleştiren Yönetim Kurulu görev dağılımını belirledi. Toplantıda alınan karar gereği, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla basın ile kahvaltıda bir araya gelindi.

Kulüp Başkanı Hasan Aktürk'ün yaptığı açıklamaya göre yönetimde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

Başkan: Hasan Aktürk

Başkan Vekili: Recep Pak

As Başkan: Selahattin Turan, İbrahim Sancaklı, İbrahim Bilir

Mali İşler Başkanı: Saffet Pehlivan

Genel Kaptan: Selahattin Kudu

Alt Yapı Sorumlusu: Mehmet Danışmaz

Genel Sekreter: Sıtkı Üzmez

Muhasip: İbrahim Korkmazoğlu

Veznedar: Saffet Pehlivan, Cahit Aydın

İdare Amiri: İbrahim Korkmazoğlu

Basın Sözcüsü: Gürsel Coşkun, Selahattin Kudu

Dış İlişkiler Koordinatörü: İbrahim Bilir, Mehmet Danışmaz, Şahap Bayav

Transfer Komitesi: Saffet Pehlivan, Şahap Bayav, Selahattin Kudu, Gürsel Coşkun

Görev dağılımını kamuoyuna açıklayan Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk verdiği kahvaltıda basın ile sohbet ederek kendisine yönetilen soruları cevapladı.

İbrahim Bilir’i yönetimde alınan karar ile yönetime dahil ettiklerini belirten Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk, “oluşan yeni yönetime kamuoyunun güveninin büyük olduğunu gördüklerini ve buna göre çalışacaklarını belirtirken, alınacak kararları Başkanın kararı olarak değil, Yönetim Kurulu'nun kararı olarak, oy birliğiyle alacaklarını ifade etti.

1 Temmuz 2008 Salı günü toplantı yaparak teknik kadroyu oluşturma çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Aktürk, üçüncü ligde mücadele edecek olan Düzcespor için 2. Ligde mücadele edebilecek bir kadro kurmaya çalışacaklarını söyledi.

Teknik direktör ile ilgili konuyu Salı günkü yapılacak olan toplantıda ayrıntılı görüşeceklerini belirten Aktürk, Zafer Göncüler dışında isimlerin gündeme gelebileceğini ve konu ile ilgili yönetimle ortak karar alacaklarını belirtti.