3. Lig temsilcimiz Düzcespor ile 2. Gurupta yer alan Alagöz Holding 76 Iğdırspor pahalı ve liglerde isim yapmış futbolcuları transferlerle dikkat çekiyor.  2021-2022 futbol sezonu öncesinde bugüne kadar yaptığı transferlerle adını sıkça duyuran, bu transferlere milyonlarca harcadığı konuşulan Alagöz Holdingin sponsor olduğu 76 Iğdırspor bir sürpriz transferle daha gündeme geldi. Bu takım, 30 yaşındaki forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz’i de kadrosuna kattı. 

Türk futbolunda tanınan ve adını sıkça duyuran Karadeniz,13 Kasım Cumartesi günü Düzce’de oynanacak Düzcespor- 76 Iğdır maçında büyük ihtimalle sahaya çıkacak.  Tanınan ismi yeni sezonda Düzcespor’a karşı forma giyecek.

ÜST LİGLERDE OYNADI

Deneyimli oyuncu, sırasıyla Beşiktaş alt yapısı, Eskişehirspor, Beşiktaş,Eskişehirspor, Trabzonspor,Elazığspor, Trabzonspor,Sivasspor, FC St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, Hekimoğlu Trabzonspor formaları giydi. Batuhan Karadeniz 2020-2021 futbol sezonunda Hekimoğlu Trabzonspor forması giydi.