SIKI HES DENETİMİ VARDI  

Düzcespor, 2021- 2022  sezonun ilk maçında,  belirli sayıda tribünlere alınan  taraftarına kavuştuğu maçta, rakibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor takımını  attığ  bir birinden güzel 3 golle yenerek 3 puan almanın sevincini yaşadı. Maç öncesi tribünler girişte sıkı bir HES kontrolü uygulandı. Maça maskesiz bile taraftar alınmadı. Teknik  Sorumlu Yavuz İncedal’ın cezası nedeniyle saha giremediği maçta Düzcespor oyuna şu 11 ile başladı. Ersin, Onur, Dede, Samet, Mikail, Murat, Oğuzhan, Erdi, Erçin Nevzat ve Emre.  

ERKEN GELEN GOLE İKİNCİ YARI CEVAP  

Maçta ilk yarısının hemen başında oyuna hakim olan Düzcespordu. Kaptan Nevzat’ın güzel pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Murat Gürbüzerol, düzgün bir vuruş yaparak 17. Dakikada takımını 1 - 0 öne geçirdi. Düzcespor’da bu yarıda, Nevzat, Emre ve Samet, yüzde yüzlük pozisyonlardan yararlanamayacığınca ilk yarı Düzcespor’un 1 - 0 galibiyetiyle son buldu.

İkinci yarıda rakip Malatya Yeşilyurt Belediye ikinci yarının 48. Dakikasında bir serbest vuruş kazandı. Topa, barajın açığını gören rakip oyuncu Selim düzgün vurdu ve kalecimiz Ersin’i avlıyarak takımına beraberliği getirdi.

Bu golden 10 dakika sonra Kapalı Tribünün önünden Düzcespor, bir serbest vuruş kazandı. 

Rüzgarın da Düzcespor’un lehine olduğu bu anda, düzgün bir vuruş yapan  iyi vuran Oğuzhan Erdoğan, kaleci Ogün’ün üstünden topu filelerle  buluşturdu. 

Düzcespor bu  golle rakibinin karşısında 2-1 öne geçti. Oyunun 80. Dakikasında, Murat Gürbüzerol’un yerine, Turgay Keleş girdi. Bu oyuncu değişikliğinden 5. Dakika sonrada  Nevzat Bilen’in yerine de Osman Boz oyuna dahil oldu. Düzcespor, dakika 86. oduğunda Osman Boz’un ortasına  sol kanatta  buluşan Turgay Keleş, güzel bir pas ile topu, Oğuzhan Erdoğan’a gönderdi.

Oğuzhan Erdoğan ise çalımlayarak,defans oyuncularını ve kaleciyi de geçip  topu rakip kaleye adeta yuvarlayarak gönderdi.Maçta bu skorla son buldu. Düzcespor böylece gol averajıyla lider oldu.   

Düzcesporlu futbolcular maçtan sonra Maraton Tribününe giderek geleneksel galibiyet kutlamasında bulunup taraftarla ve kendileri fotoğraf çektirdiler. Düzcespor böylece  ilk maçına 3 gol ve 3 puanla başadı. Düzcespor, 3. Lig 2. Guruptaki ikinci haftasını maçsız bay geçirecek.  

DÜZCESPOR’UN GURUBUNDA DİĞER MAÇ SONUÇLARI: Aksaray1- İskendurun1,Darıca Gençlerbiriği-2-Yomraspor2, Kızılcabölük1-Bayrampaşa1, Beyoğlu1-Altındağ Bld1,Kuşadası1-52Orduspor1,Şileyıldızspor2-Çarşambaspor0, Hacettepe0 Karakoçan0, Kestelspor 0- Iğdırspor2.  

Haber: Harun Can Şerbetçi