İlk yarının son bölümlerinde Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu Düzcespor’a sahip çıkarken ödenmeyen 30 yıllık borçların kulübe geldiği öğrenildi. Uzun süredir Düzcespor’u bilinçsiz bir şekilde kulübü idare edenler hizmet bile yapmadan kulübü bırakırken arkalarından birçok borç bıraktığı biliniyor. Gökhan Kapoğlu başkanlığında ilk önce 2018-2019 sezonunda TFF müracaat eden oyuncuların paralarını ödeyip transfer tahtasını açan yeni yönetim daha sonra 30 yıl önce borcu olan kişilere borçları ödediği bilgisine ulaşıldı.

Sporu içinde olmayan oyuncu tanımayan araya birilerini koyarak Düzcespor yönetici olmak için Düzcespor yönetimine giren ve hiçbir para yardımı yapmayan idareciler bir çok borç bıraktığı bilinçsiz transferlerle Düzcespor batağı sürükledikleri biliniyor.

Alınan bilgi doğrultusunda Başkan Gökhan Kapoğlu’un bütün bu borçları ödediği Düzcespor TFF ye ve kişilere borcu kalmadığı öğrenildi. Maçların oynanması ve 2020-2021 futbol sezonunda TFF den Düzcespor kasası artık para gireceği bilgisine ulaşıldı.