Düzcespor’un üçüncü lig yolundaki son karşılaşmasına sayılı saatler kaldı. Samsun Çarşamba Belediyespor takımını uzatmalarda 1-0 mağlup ederek finale kalmayı başaran  Düzcespor final karşılaşmasını yarın saat:15.00’da Rize Çaykurspor ile Kayseri Atatürk stadında oynayacak.

 

Samsun Çarşamba Belediyespor engelini uzatma dakikalarında aşan Düzcespor hedefi olan 3. Lige ulaşabilmesi için tek engeli kaldı. 3. Lige çıkması an meselesi olan Düzcespor’un son engeli aşması halinde 3. Lige yükselerek Düzce’de bayram havası yaşanmasını sağlayacak.

Tokat’ta oynanan Türkiye Şampiyonasında Beyköy Belediyespor’u grup finalinde eleyen takım olan Rize Çaykurspor takımı bu seferde Düzcespor takımı ile final oynuyor.

 

Kazanan takımın 3. Lige yükseleceği karşılaşmada takımlar başarılı olabilmek için mücadele edecekler.Taraftarında büyük destek verdiği Düzcespor takımı bu sene hedefine ulaşarak adını yakışan yerlere taşımak adına büyük bir adım atmış olacak.

 

Hedefi yönünde tek engeli kalan Düzcespor bu zorlu engeli de aşarak 3 lige yükselecek ve 5 senedir mücadele ettiği amatör ligden terfi edecek