Pandemi tedbirleri kapsamında bir sezonluk olarak uygulanarak 2. Amatör Kümeyle birleştirilerek oynanan Düzce 1. Amatör Kümede, 2021-2022 normal sezonu oynanan 6 maç ile son buldu. 3 grup halinde oynanan normal sezonda 3 takım direk şampiyon oldu. Bu ligde 4.’ncü şampiyonun belli olması için önümüzdeki günlerde 5 takım arasında tek devreli lig usulü play off maçlarına geçilecek.   Düzce 1. Amatör Kümenin üç ayrı grubunu sondan üçüncü bitiren 9 takım da 2. Amatör Kümeye düştü.   


SÜPER AMATÖR KÜMEYE ÇIKAN TAKIMLAR 
Düzce Amatör Kümede, Pırpırspor, Koçyazıspor ve Kıyıköyspor 2021-2022 Düzce 1. Amatör Kümede  normal sezonda gruplarında gösterdikleri başarıyla  direkt şampiyon olmayı hak ettiler. Bu 3 takım yeni sezonda Düzce Süper Amatör Kümede yer alacaklar.  

BU GRUPTAN BİR TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

Düzce 1. Amatör Kümede  4’ncü şampiyonun çıkması için önümüzdeki günlerde tek devreli lig usulü play off maçları oynanacak. Bu maçlarda bir takım daha şampiyon olarak çıkarak, gelecek sezon Düzce Süper Amatör Kümede ter dökecek.  
18  Nisan Pazar günü oynanan 6 maç sonunda play off  grubuna kalan 5 takım da belli oldu.  
Play off grubunda yer alan takımlar şöyle oluştu.  Dedelerspor, Taraşspori Çiftlik Gençlikspor, Dadalıspor, Bahçeköyspor ile Elmacıkspor.  


2. AMATÖR KÜMEYE DÜŞEN TAKIMLAR
1. Amatör Kümeden, Karaçalıspor, Düzce Başakşehir, Ulçuçınarlar, Kuyudüzüspor, İçmeler, Düzce Gençlerbirliği, Saçmalıpınar, Düzce Evcek Yaşamspor,  Beyköy Gençlergücü.  
Amatör Kümeye düşen Saçmalıspor, Karaçalıspor, Evcek Yaşam Gençlikspor 1. Amatör Kümede oynama hakları olmasına rağmen bu sezon maçlara katılmadılar. Bu takımlar böylece, 2. Amatör Kümeye düşmüş oldular. 
1. AMATÖR KÜMEDE SON HAFTA MAÇLARININ SONUÇLARI DA ŞÖYLE
Taraşspor-Kıyıköyspor: 2-3,Dedelerspor-Sancakspor: 5-1,Düzce Gençlerbirlispor-Çiftlik Gençlikspor: 2-2,Pırpırspor-Yazıpınarspor1-1,Bahçeköyspor-Kutluspor: 5-1,Düzce Modern Eğitimcilerspor-Beyköy  Gençlergücüspor: 3-2
Haber: Harun Can Şerbetçi