42.yılına giren Düzcespor kulübü yarın akşam yapılacak olan Genel Kurul'da 52.Başkan ve yönetim kurulunu arayacak.
Kızılay Düğün Salonu'nda yapılacak olan kongrede çoğunluğun sağlanıp sağlanmayacağı merak edilirken en önemli konu yönetime talipli çıkıp çıkmayacağı. Günlerdir kamuoyunu meşgul eden Düzcespor kongresinde kayıtlı olan 201 genel kurul üyesinden 101 tanesinin katılması kongrenin başlaması için yeterli olacak.
1967 yılında kurulan ve bu güne kadar 51 başkanın görev yaptığı kırmızı lacivertli kulüp 52. başkanını arıyor.

1967 yılında Atıf Bilginen.1976 yılında Yılmaz Öney.1994 yılında Mehmet Nuri Özçelik.1999 yılında Haşim Altan ve 2008 yılında Mehmet Nuri Özçelik olmak üzre toplam 5 şampiyonluk yaşayan Düzcespor kulübünde bu güne kadar görev yapan başkanların isimleri şöyle:

Faik Arıcı. Atıf Bilginen. Fuat Turna. Ali Osman Sakaoğlu. Yılmaz Öney. Safet Seven. Nazım Gülenç. İlhami Sezgin. Hikmet Yarar.

Süavi Bilir. Ferda Seven. Sabri Sivrikaya. Zeki Yılmaz. Nuri İçingir. Hayri Sivrikaya. Dündar Akdeniz. Nurettin Ayas. Yaşar Öz. Recep Toker. Recep Ali Dağıstanlı. Ferit Güsar. Lutfi Taşlı. Ferit Güsar. Tahsin Hızel. Ertan Ölmez. Senai Gün. Cemil Şener. Ahmet Kurtuluş. Önder Tonyalı. Mehmet Nuri Özçelik. Cemil Çobanoğlu. Abdullah Dağıstanlı. Haşim Altan. Bayram Ali Kubilay. Sadık Dik. Mehmet Keleş.
İhsan Çetin. Hasan Aktürk. Ümit Özmen. İrfan Çubukci. ve son olarak kayyum başkanı olarak Sami Erdinç.

Düzcespor başkanlığı yapan isimler arasında Yılmaz Öney üç kez. Ferit Güsar,Cemil Şener, Mehmet Nuri Özçelik. Cemil Çobanoğlu, Mehmet Keleş iki dönem başkanlık yaptı.

42 yıllık mazisi bulunan Düzcespor'da bu güne değin yapılan 51 kongrenin ardından yarın akşam yapılacak olan genel kurulda 52.başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.
tüm üyeler ve taraftarlarında yarın akşam Kızılay Düğün Salonu'nda yapılacak kongreye katılmaları hem yeni seçilecek olan yönetime destek hemde Düzcespor'un geleceği ile ilgili alınacak olan kararlara katkıda bulunmaları bekleniyor.