10 GÜNLÜK KAMPIN TESİSİ BELLİ OLDU

26 Aralıkta sona eren 2021- 2022 futbol sezonun ilk yarısını en yakın rakibinin 1 puan önünde lider kapatarak izine ayrılan Düzcespor, 1 Ocak’ta toplanarak Antalya’da 10 gün sürecek olan ikinci yarı kampa girecek. Düzcespor’un Antalya’da kamp yapacağı tesiste netleşti. Düzcespor 10 günlük kampını, 5 yıldızlı, IC Hotel Santai Family Resort’ta gerçekleştirecek. Şampiyonluk mücadelesinin kızışacağı ikinci yarı öncesinde Düzcespor, iki hazırlık maçının oynayacak ve bu takımların hangileri olacağının ise önümüzdeki günlerde belirlenecek.

5 YENİ TRANSFER NETLEŞİYOR

Düzcespor’da teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda ilk yarı sonunda önce 6 futbolcu ile daha sonra da 5 futbolcu ile olmak üzere toplamda 11 futbolcu ile yollarını ayırmıştı. Şampiyonluk yolunda kırmızı-lacivertli takıma katkı sağlayacak isimlerin transferi için de önceki gün başlayan transfer çalışmalarının sonuna yaklaşıldığı ifade edildi.  Düzcespor yönetiminin bu güne kadar ihtiyaç duyulan mevkilere gerekli olan futbolcuların alınması için 6 isimle görüştüğü kaydedilerek bunların 5 tanesi ile anlaşmanın olumlu geçtiği bildirildi. 

ANTALYA KAMPINA KATILACAKLAR

Anlaşma sağlanan bu futbolcuların isimlerinin 31 Aralık’ta belli olacağı ve basın aracılığıyla duyurulacağı bilgisine ulaşıldı. Anlaşma sağlanan bu isimlerin 1 Ocak’taki Antalya kampına katılarak, ikinci yarı kadrosunda, Düzcespor forması giyecekleri ve yapılacak iki hazırlık maçında sahaya çıkacakları öğrenildi. Sıkı bir çalışma temposu planlanan kırmızı-lacivertli takım, ikinci yarıda daha etkili bir oyun anlayışıyla şehre 2. Lig ve şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ