2021-2022 Süper Amatör Küme, 7 Kasım Pazar günü, Nurettin Zafer Stadı’nda, Gümüşova Stadı’nda ve Şıralık Stadı’nda oynanan 5 maç ile başladı. Aziziyespor’un ligden çekilmesiyle 12 takıma düşen Süper Amatör Ligi’nde, İlk haftayı Aydınpınarspor ile Kaynaşlı Belediyespor maçsız geçirdi. Süper Amatör Küme’nin ilk başlama vuruşu, Nurettin Zafer Stadı’nda saat 13.00’te Hamidiyespor ile Cumayeri Belediyespor’un arasında oynanan  maç ile yapıldı. 

HAMİDİYESPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI

Sezonun ilk maçında, Hamidiyespor 39. dakikada 1-0 öne geçse de, bu galibiyeti kısa sürdü. Cumayeri Belediyespor bu gole dakika 39. dakikada cevap verince maçın ilk yarısı bu skorla son buldu. Maçın ikinci yarısında daha atak olan yine Cumayeri Belediyespor oldu.  Cumayeri Belediyespor, rakibi Hamidiyespor’a 2 gol daha atarak, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1 galip ayrıldı ve hanesine 3 puan yazdırdı.

GÖLYAKA- KİRAZLI BİRER PUANI PAY ETTİ

Nurettin Zafer Stadı’nda saat 15.00’te başlayan Gölyaka Belediyespor ile  Kirazlıspor maçında karşılıklı birer gol vardı. Gölyaka Belediyespor ile Kirazlıspor 90 dakika sonunda 1-1’lik eşitliği bozamayınca birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

DÜZCE81SPOR İLK HAFTANIN LİDERİ OLDU

Nurettin Zafer Stadı’ndak, 3. maç Kabalakspor ile  Düzce81 Yıldızspor arasında oynandı. Bol gollü geçen maçta,  Düzce81 Yıldızspor, rakibi Kabalakspor’u  5-2 yenip, hanesine 3 puan yazdırarak, gol averajıyla grubunda lider oldu. 

BEÇİSPOR, LİGE 3 PUANLA BAŞLAYAN TARAF OLDU

Şıralık Stadı’nda oynan Süper Amatör Kümenin diğer bir maçında, Eminaçmaspor ile Beçispor karşı karşıya geldi. Bu maç da bol gollü geçti ve Beçispor, rakibi Eminaçmaspor’u 3-1 yenerek ilk haftada puan cetveline 3 puan yazdıran bir diğer takım oldu.

YIĞILCA YENDİ, 3 PUAN ALDI GİTTİ

Gümüşova Stadı’ndaki son maçta ise Yığılcaspor ile Gümüşova Gençlikspor, puan savaşı yaptı. Yığılcaspor çok çekişmeli geçen maçta gülen taraf oldu. Yığılcaspor sahadan 2-1 galip ayrılarak ilk hafta 3. puan alan bir başka takım oldu. Böylece, 2021-2022 Düzce Süper Amatör Kümenin ilk haftasında oynan maçlarda toplam 19 gol atıldı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ