Çilimli Anadolu Lisesinin 5 öğrencisi, 18 Temmuz Stadında düzenlenen Okullar Arası Gençler Atletizm yarışmalarında, katıldıkları  4 ayrı kategoride rakiplerini geçerek, toplamda 9 madalya elde ettiler. Yarışmalar da madalyaların çoğunu elde eden, Çilimli Anadolu Lisesi, böylece  başarılarına sportif alanda da bir yenisini eklemiş oldular.

BAŞARILARINI 9 MADALYA İLE TAÇLANDIRDILAR

Düzce Okullar Arası Gençler Atletizm yarışmalarında  Çilimli Anadolu Lisesi sporcusu,  Genç Kızlar B kategorisi, 1500 ve 800 metrede yarışan Gülcan Çelebi İl 1. Oldu.  Genç Kızlar B Kategorisinde 100 ve 200 metrede yarışan aynı okulun sporcusu,  Esmanur Şen, İl 1. Elde etti. Bu lisenin diğer bir sporcusu Hilal Kınay ise B kategorisi Uzun Atlama ve Cirit Atma  yarışmalarında İl 1. Olmayı başardı. Çilimli Anadolu Lisesinin  bir diğer sporcusu, Serkan Karatay ise Genç Erkekler, A kategorisi 400 metre koşusunda, İl 4. Elde ederek okuluna bir başarı daha kazandırdı.

 “MARİFET İLTİFATA TABİDİR”

  Çilimli Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Mevlüt Uçarcı, Beden Eğitimi öğretmeni Aytaç Aydoğan  ile madalya alan öğrencileri  makamında kabul ederek,   kendilerine ödül  ve sürpriz sözler verirken, "Marifet iltifata tabidir. " dedi.

“ÇİLİMLİ ANADOLU LİSESİ, HER ALANDA BAŞARIYI İLKE EDİNDİ”

Lise Müdürü Mevlüt Uçarcı,” Çilimli Anadolu Lisesi olarak her alanda, başta akademik başarı, sosyal ,kültürel, sanatsal ve sportif başarıyı kendilerine İlke edindiklerini; eğiti ve başarının bir ekip işi olduğunu,  belirterek, “Bu bağlamda öğrenci, öğretmen, veli, idareci ,Çilimli Milli Eğitimi,Çilimli Belediyesi ve Başkanı Sayın Muhsin Yavuz, Kaymakamımız Sayın  Gizem Bayguş   bize her konuda destek oluyorlar. Okulumuzu ve Çilimli'yi başarı ile temsil eden öğrencilerimizi ve Aytaç Aydoğan ile öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”  dedi.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ