Düzce 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunun yanında yer alan tenis kortu uzun süredir Düzcelilere hizmet vermezken tarafların mahkeme aşamasında olduğu ve mahkemenin akıbetinin belli olmadığı öğrenilmişti. Son olarak mahkemenin sonuçlanmasıyla birlikte Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından son kararın beklendiği gelen haberler arasında yer alıyor.

YENİ TENİS KORTU KALICI KONUTLARA

Düzce Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Bahçelievlet Bölgesine yeni bir tenis kortu yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Keskin, Düzce ilinin tenis kortuna ihtiyacının olduğunu belirterek diğer tenis kortunun mahkeme sürecinin ise devam ettiğinin altını çizdi. Keskin yapımı gerçekleştirilecek olan yeni tenis kortunun Bahçelievler Bölgesine yapılacağını ve maddi kaynaklarında mevcut olduğunu aktardı.

TEK EKSİK FUTBOL SAHASI

Türkiye gibi büyük bir ülkede yaklaşık 90 milyona yakın nüfusun yer aldığı bir coğrafyanın hiçbir noktasında 50 bin kişinin yaşadığı yerde çocukların ve gençlerin spor yapabilmesi adına futbol sahası olmayan bir alan bulunmazken Düzce gibi ortalama bir ilde maalesef bir futbol sahası bulunmuyor. Yeni adı ile Bahçeşehir Bölgesinde sadece tek bir bölgede halı sahanın bulunduğu ve başka bir bölgelerde hiçbir futbol sahasının olmadığı bilgisine ulaşıldı. Burada oturan gençlerin spor yapabilecek yerler aradığı biliniyor. Uzun süredir Öncü Haber Merkezi’nin konu üzerinde haber yapmasına karşı girişimde bulunmayan yetkililerin bu saatten sonrada herhangi bir girişimde bulunup bulunmayacağı akıllarda kocaman bir soru işareti olarak yer aldı.