Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal,  4 Eylül’de başlayacak lig öncesi, sahaya süreceği kadroyu belirlemek amacıyla yaptığı değişikliklerde, ideal kadroyu belirlemeye çalışıyor. Kendilerine şans verilen tüm futbolcuların, var gücüyle mücadele verip, en iyi performansı gösterme gayretinde oldukları gözleniyor. Düzcespor’da son hazırlık maçı olan Fenerbahçe U19 takımıyla yapılan maçta,  sahaya çıkan futbolcuların formda oldukları gözlendi. Şimdi gözler, 26 Ağustosta Düzce 18 Temmuz Stadında oynanacak olan Düzcespor- Esenler Erokspor antrenman maçındaki kadroda olacak.

Düzcespor- Fenerbahçe U19 Maçını izlemeye gelen Düzce basının maçı takip etmeleri  için Düzcespor eski yöneticisi ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu devreye girdi. Kudu’nun yaptığı girişim sonrası Düzceli basın mensupları sahaya girerek maçı takip edebildi.

 FUTBOLCULARIN FORMA KAPMA MÜCADELESİ

Düzcespor, son oynadığı 6. Hazırlık maçında rakibi Fenerbahçe U19 takımı karşısına ilk yarı ayrı 11, ikinci yarı ayrı 11 ile çıkarak, mücadele verdi. Her iki yarıda da kadroda yer alan futbolcular, ideal kadroda forma kapmak için canla başla mücadele etti. Sahaya çıkan futbolcuların çalışkanlığı ve performansının oldukça üst düzeyde olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal ve teknik ekip, daha önceki maçlarda olduğu gibi Fenerbahçe U19 antrenman maçının ilk yarısında bir başka ilk 11’i sahaya sürdü. Bu yarıda forma şans bulan takım da, Düzcespor’un Bolu Termaldeki 3. Kamp döneminin bitmesine iki gün kala Serikspor’dan transfer edilen forvet oyuncusu Erkan Şahin, yer aldı. Bu futbolcu,  bir birinden şık iki gol atarak göz doldurdu. Teknik ekip bu maçta  ilk yarı sahaya şu 11 ile çıktı: Ömer Faruk Ay (Kaleci) ,Batuhan Arslan (Orta saha),Osman Boz (Orta saha), Muhammet Enes Erdem (Forvet ), Tugay Keleş (Forvet) Barış  Emirhan Doğan (Sol Bek),Berkehan Biçer (Defans)Alperen Özşahin (Sağ bek ),Muhammet Ali Barutçu (Orta saha),Barış Emirhan Doğan (defans),Erkan Şahin (Forvet ).

 GOLLER GÜZELDİ

Düzcespor, Topuk Yaylası, spor tesislerinde oynan maçın ilk yarısının 10. Dakikasında bir penaltı kazandı. Bu atışı, Turgay Keleş yaparak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Düzcespor’un ilk yarısında 3 gol daha buldu.  Golleri,  20 Muhammet Ali Barutçu, dk.22-45 Erkan Şahin.

DÜZCESPOR İKİNCİ YARI KADROSU

Semih Gacarlar (kaleci) Elçin Ilgaz (Defans),Nevzat Bilen (orta saha),Oğuzhan Erdoğan (orta saha), Murat Gürbüzerol (Forvet ) Onur Şirin (stoper ) Dedeçelik ( Libero), Emre Bekir (Sol bek), Erdi Kasapoğlu (Orta saha), Samet Eker (Sağ açık) Mikail Koçak ( orta saha). İkinci yarıda oyuna giren defans oyuncusu Emre Bekir 55. Dakikada Düzcespor’a bir gol daha kazandırdı.  Maçta 5-0 Düzcespor’un galibiyetiyle bitti.

ESKİ DOSTLAR

Önceki gün oynanan Düzcespor- Fenerbahçe U19 takımıyla yapılan antreman maçını, Düzceli taraftarların yakından tanıdığı ve Düzcespor’un formasını giyen Furkan Şükürcü ve Uğur Balcıoğlu’da izlediler. Bu iki eski Düzcesporlu futbolcunun Topuk yaylası kamp tesislerinde sezona hazırlanan Bucaspor’un teknik kadrosunda görev yaptıkları öğrenildi. Düzcespor’un hazırlık maçını izleyen ve eski futbolcular Furkan ve Uğur, daha sonra takımlarının başına döndüler.

Haber/Foto: Harun Can Şerbetçi.