Geçtiğimiz sezon sıkıştırılmış takvimle oynatılan Bölgesel Amatör Lig’de fırtınalar estiren ancak final maçını şanssız bir şekilde rakibi Hendekspor’a kaybedince 3. Lig hayalini erteleyen Çilimli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, kulüp yönetimi, oyuncu ve futbolcu grubunun inanmışlığıyla tarih yazan yeşil-beyazlılarda, başarının en büyük paydaşlarından teknik adam Nedim Akbulut ile nikah tazelenmesinin ardından transfer dosyası açıldı.

Teknik direktör Akbulut’tan gelen rapor doğrultusunda iç transferde kaptan Erkan İnan, kaleci Ramazan Aydın ve Batuhan Küçük ile sözleşme yenilendi.

İki sezondur Çilimli formasını başarıyla taşıyan sağ bek Ercan Yaşa da kulübüyle yeniden masaya oturarak yeni anlaşmaya imzayı attı. Başarılı stoper Adem Çolakoğlu ile Hüseyin Arslan da Çilimli Belediyespor’la yeniden anlaşan oyunculardan oldu.

Dış transferdeyse daha önce yeşil-beyazlı forma için ter döken sol bek Sercan Şaşmaz evine gerdi döndürüldü. Karamürsel’de forma giyen stoper Erman Gelen de kendisine sunulan anlaşmayı imzalayarak Çilimli Belediyesporlu oldu. Bir diğer Karamürselli orta saha oyuncusu Mustafa Serhat Kaptan da yeşil beyazlı renklere bağlandı.

Çilimli Belediyespor’un geçen sezon kapısından döndüğü 3. Lig hedefine ulaşmak için transfer harekâtına ince eleyip sık dokuyarak devam edeceği öğrenilirken tecrübeli teknik direktör Nedim Akbulut’un 2020-2021 sezonu kadrosunun ana oyuncularıyla devam edilmesi yönünde görüş beyan ettiği öğrenildi.