Normal sezonu sona eren ve 3 takımın şampiyon olduğu 1. Amatör Kümede, 4. Şampiyonun belirlenmesi için play off maçları oynayacak 6 takımın eşleşmesi için kura çekimi gerçekleşti.   Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan kura çekiminde  ilk maçlarını yapacak takımların da isimleri belli oldu.  Tek devreli lig usulü play off maçlarının oynanacağı  tarih, saat ve statlarda toplantıda karara bağlandı.  

SÜPER’DEN DÜŞEN 4 TAKIMIN  YERİNİ ALACAKLAR

1 Amatör Kümede 2021-2022 Sezonunda 4 takımın şampiyon olarak çıkacağı Süper Amatör Kümede ise  6 takım arasında oynanan play out maçları sonunda Hamidiyespor- Eminaçmaspor, Beçispor ve Yığılcaspor  takımları küme düştü. Bu 4 takım yeni sezonda 1. Amatör Kümede yer alacaklar. 

PLAY OFF MAÇLARININ İLK HAFTA MAÇLARI

Düzce 1. Amatör Kümeden, Süper Amatör Kümeye çıkacak 1 takımın belirleneceği maçların programı şöyle: 24 Nisan Pazar günü: Nurettin Zafer Stadı: Saat16:00-Elma1234cıkspor-  Bahçeköyspor. 24 Nisan Pazar günü: Şıralık Stadı: Saat14:00- Dadalıspor- Taraşspor. 24 Nisan Pazar günü: Saat: 16:00- Çiftlik Gençlikspor- Dedelerspor.

 Haber: Harun Can Şerbetçi