Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Minikler Badminton İl Birinciliği müsabakalarına 5 okuldan 25 kız 15 erkek olmak üzere 40 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda Bireysel Erkeklerde Aziziye İlkokulundan Oğuzhan Şahin birinci, Yenimahalle İlkokulundan Efe Can Üri ikinci, Mete Yılmaz da üçüncü olurken Bireysel Kızlarda Toki Mehmet Akif Ersoy İ.Ö’den Nefise Tıbıkoğlu birinci, Cumhuriyet İ.Ö’den Kübra Çiçek ikinci, Toki Mehmet Akif Ersoy İ.Ö’den İlayda Yıldırım üçüncü ve Cumhuriyet İ.Ö’den Azelya Salmak da müsabakayı dördüncü olarak tamamladı.
Minikler Badminton İl Birinciliği müsabakalarında erkekler takım sıralamasında ise Aziziye İlkokulu birinci, Yeni Mahalle İlkokulu ikinci ve Cumhuriyet İlkokulu üçüncü oldu. Kızlar takım sıralamasında TOKİ M.Akif İlkokulu birinci, Cumhuriyet İlkokulu ve Necmi Hoşver İlkokulu üçüncü oldu.


Gerçekleştirilen Minikler Badminton İl Birinciliği Turnuvasına Çilimli Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Hayrullah Şahin’de katılarak “Sporun yaşı olmaz, biz çocuklarımızı her yaşta destekliyor ve başarılarından dolayı da tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Minik badmintoncuların ardından Düzce 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda bu kez de veteranlar karşı karşıya geldi. Yapılan müsabakaya 35-40, 40-45, 45-50, 50-55 yaş aralığındaki sporcular katılırken gençleri aratmamaları da dikkat çekti.


Veteranlar Badminton Turnuvasını düzenleyen İl Temsilcisi Barış Kılıçkaya, “Badminton her yaşta güzel, spor her yaşta lazım, destekliyor ve devam ettirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde veteranlar bölge turnuvası olacak. Düzce’den de bir takım ile katılmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullanarak her yaş grubunu spor yapmaya davet ettiklerini de belirtti.