Türkseven konuşmasında herkesin Düzcespor’a sahip çıkmasını dilediklerinin de altını çizdi. 


TÜRKSEVEN:” HER ZAMAN DÜZCESPOR’UN YANINDA OLACAĞIZ”
3. Lig 2. grupta şampiyon olarak Düzce'ye büyük sevinç yaşatan Düzcespor'a destek aratarak devam ediyor.  Düzcesporûn şampiyonluğa ulaşması nedeniyle Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Düzceli İş İnsanı  Ömer Faruk Türkseven bugün Şıralık tesislerinde Başkan Gökhan Kapoğlu ile bir araya geldi. Türkseven’i  Düzcespor’un Şıralık Tesislerine gelişinde Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.   Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, ziyarette yaptığı konuşmada  Başkan Kapoğlu ve ekibinin 22 yıl sonra kazandığı şampiyonluktaki emekleri için teşekkür etti ve şampiyonluğu Düzce’ye yaşattıkları için tebrik ederek Düzcespor'a yüklü  miktarda bağışta bulundu.  

      “ŞAMPİYONLUK’TAKİ EMEKLERİNİZ BÜYÜK”
Ömer Faruk Türkseven ziyarette,  " Siz ve ekibinizin çok büyük katkıları ve fedakârlıkları oldu. Tek başına bayrağı salladınız, bizi de Düzce'yi de mutlu ettiniz, gururlandırdınız. Sizin nezdinize ekibinize de teşekkür ediyorum. Düzcespor'umuzun ayakta kalması için şirketlerimiz ve bütün ailemiz her zaman yanınızdayız. Siz Düzce'ye ağabeylik kardeşlik yaptınız, bundan sonra Düzcespor'un başarılarının daha da artması dileğimiz. Düzcespor bizim markamız. " diyerek , Başkan Kapoğlu'nu tekrar tebrik etti. Ömer Faruk Türkseven, tüm Düzceli iş insanlarını ve kamu kurumlarını Düzcespor’a destek olmaya da çağırarak, “Birlik ve beraberlik içinde olursak,  bu bayrağı daha yukarı taşırız. Düzcespor Düzce’nin markasıdır.”  ifadesinde bulundu. 

  KAPOĞLU’NDAN TÜRKSEVEN’E TEŞEKKÜR
Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ise, bütün Düzce'nin kenetlenmesi ile şampiyonluğun nasip olduğunu belirtirken, aynı şekilde şehrin birlikteliğinin devam etmesiyle, Düzcespor'un 1. Lig'e çıkabileceğini dile getirdi.Kapoğlu, " Bu kulübün gelir getirecek yerlere ihtiyacı var, birlik beraberliğe ihtiyacı var, bu saatten sonra kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakacağız, hep birlikte bunun hesabını kitabını yapacağız." diyerek,Ömer  Faruk Türkseven'e desteği için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Faruk Türkseven kulübe bağış çekini takdim etti.
Haber: Harun Can  Şerbetçi