Bu hafta sonu oynanan Düzce 1. Amatör Ligde ilk yarının son maçında iki namağlup takım liderlik mücadelesi verdiğini ifade eden Akat; “Takımımız Modern Eğitimcilerspor 7 dakika uzatılan maçın 90+4. dakikasında tartışmalı penaltıdan yediği golle maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı” dedi.

Düzce Modern Eğitimcilerspor genel kaptanı Adnan Akat; “Bir oyuncumuzun özel araç, bir oyuncumuzun ambulansla hastaneye kaldırıldığı maçta 4 sakat verdik. 90 dakika aleyhimize yanlış kararlar veren hakem antrenör arkadaşımı isyan ettirdi ve sonunda tribüne gönderildi” dedi.

Akat: “Ben daha önce 3 yıl Düzcespor'da profesyonel ligde yedek kulübesinde çok soğukkanlı şekilde görev yapmış olmamın deneyimi ile maç esnasında hakemlere bir tek kötü söz ve hakaret etmedim. Bir tek 2-2’den sonra en dayanıklı futbolcumuzu sakatladıklarında saha karışınca mecburen tahrik edilen oyuncularımı yatıştırmak için sahaya girdim ve hakemle göz göze geldiğimde bunu siz yaptınız dedim. Başka yerlerde böyle maç kavgasız bitmez, o kadar stres ve sakatlığa rağmen soyunma odasına yine de dostça giden futbolcularımı kutlarım.” dedi.

Genel kaptan Adnan Akat son olarak; “Bütün maçlarımızda aleyhimize yanlış kararlar veren hakemler için sert açıklamayı daha sonra tekrar yapacağız. Artık susmayacağız, herkes işini düzgün yapacak” diye konuştu.