Süper amatör play off grubunda haftaya sonu üç müsabaka oynandı Çamlıspor Akçakocaspor maçında Akçakocaspor rakibini 6-0 ile geçerken oynadığı oyun taraftarların beğenisini kazandı. Akçakocaspor bu galibiyet ile puanını 11 yaparak bir adım öne geçti. Akçakocaspor Bu hafta kendi evinde Aydınpınarspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynaşlı Belediyespor Aydınpınarspor maçında 1-0 geriye düşmesine karşı attığı güzel goller sonucunda rakibini 5-1 yenmeyi başardı. Kaynaşlı Belediyespor aldığı bu galibiyet ile puanını 8 yaparak iddiasını devam ettirdi. Kaynaşlı Belediyespor hafta sonu kendi evinde Gölyakaspor ile karşılaşacak. Kaynaşlı Belediyespor bu maçı kazandığında Akçakocaspor ile kendi evinde final maçına çıkacak.

Cumayeri Belediyespor Gölyakaspor maçında Gölyakaspor rakibini 5-2 yenmesi şok etkisi yarattı. Cumayeri Belediyespor Gölyakaspor maçına mutlak üç puan için çıkarken kalesinde gördüğü 5 gol taraftarlarını üzdü. Gölyakaspor bu galibiyeti ile puanını 5 yaparken Cumayeri Belediyespor 6 puanda kaldı. Gölyakaspor hafta sonu Kaynaşı Belediyespor ile deplasmanda oynarken Cumayeri Belediyespor ise  Çamlı deplasmanına gidecek.