AKÇAKOCASPOR KAZANMAYA ALIŞTI

Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Akçakocaspor deplesmanda Emirdağspor ile Emirdağ İlçe Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadeleden 3-0 galip ayrılan Akçakocaspor bu sonuçla ikide iki yaparak 6 puana ulaştı. Karşılaşmanın hakemliğini Fatih Çalışkan yaparken yardımcılığını ise Serkan Türksoy ve Şenol Bektaş yaptı.

Maça hızlı başlayan temsilcimiz Akçakocaspor ilk dakikadan itibaren rakibi üzerinde yoğun bir baskı kurdu. Orta saha hakimiyetini eline alan Akçakocaspor 30. dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Akçakocasporun üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Akçakocaspor devrenin hemen başında bulduğu gol ile farkı 2'ye çıkardı. 2-0 'dan sonra oyunu soğutan Akçakocaspor kendi sahasında paslar ile rakibini oyundan düşürmeye çalıştı. Kendi evinde 2-0 geriye düşen Emirdağspor, Akçakoca kalesine yüklendiği anlarda kalesinde üçüncü golü gördü ve oyundan düştü.

Maçtan 3-0 sıfır galip ayrılan Akçakocaspor Bölgesel Amatör ligde ikide iki yaparak şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu gösterdi. 




Haber: M. YILMAZ