TFF tarafından yapılan açıklamada son altı müsabaka oynanmazken 1. olan takımların şampiyon olduğunu ilan etti. Şampiyon olan takımlar ise oyunculara borcunu vermezken nasıl olsa şampiyon olduk dedikleri oyunculara alacaklarını vermedikleri bilgisine ulaşılırken 3. liglerde birçok oyuncunun başına geldiği tam tersi Düzcespor’un play-off oynamamasına rağmen oyuncularına bütün ücretlerini verdiği bilinmekte. TFF’nin ise bu sese kulak vermesi istendi.

ALACAĞIM VAR

Serik Spor Futbolcusu Güven Güneri’de Serik Spor Yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Güneri yaptığı açıklamada şampiyon olduk ama ne bir kutlama ne de kupa merasimi ne ödemelerle ilgili bir bilgi yok şampiyonlukta bile huzursuzluk çekmeyelim diye kutlama yapmıyoruz dedi.

Güven Güneri sözlerine şu şekilde devam etti: “Bütün şampiyon olan takımlar kupa madalya aldı. Biz ne taraftarımızla ne bir kupa ne de bir kutlama yaptık. İnanın şampiyon mu olduk küme mi düştük anlamış değilim. Alacağımız birçok para var ama şampiyonluk primi belli değil. Sonra bizler böyle yöneticiyiz şöyle takım yönettik böyle takım yönettik diyorsunuz ama bilinmeyen bir gerçek var. Takımdan alacağım var. Ben hak sahibiyim ve hak ettiğim neyse ben onu istiyorum. Kimseden sadaka istemiyoruz hakikat bu, ben rahatsız oluyorum benim paramı verin isterseniz seneye anlaşırız anlaşmayız o sizin bileceğiniz iş.”