Düzcespor Kırıkkale B.A. karşısında 2-1’lik skor elde ederken golleri Nevzat ve Yusuf attı. Düzcespor Kırıkkale Anadolu karşısına kalede Furkan savunmada Sıddık, Mutlu, Onur, Abdullah Karmil, orta sahada Osman Boz, sağ kenarde Yusuf, sol kenarda Metin bunların önünde Nevzat ve Barış ileri uçta ise Ömer Faruk şeklinde sahada yer aldı.

Düzcespor maça başlarken oyunu karşı kaleye yıktı. Kırıkkale Anadolu ise oyunu kendi sahasında kabul etti. Maçın başında Metin’in rakip kaleye iki kez attığı şut auta çıkarken maçın 17. dakikasında iyi organize sonucunda sahanın en iyisi Nevzat rakip ağları sarsarak Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra bile Kırıkkale Anadolu mağlup olmasına karşı kendi sahasından çıkmayarak kontra oynamayı terci etti. İlk yarının son bölümlerinde sağ taraftan gelen rakip oyuncu çizgiden yaptığı ortada boş kaleye vuran Aykut Çift durumu 1-1 yaptı. Maçın 2. yarısında takımımızın gol için yüklendiği anlarda Nevzat ceza sahasına düşürülünce maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yusuf takımımızı 2-1 öne geçirmeyi başardı.

İlerleyen bölümlerde rakip Kırıkkale Anadolu takımı doldur boşalt oynayınca bizim işimize geldi. Kaptığımız toplarda temsilcimiz birçok pozisyona girerken son final paslarını yapamadık. Maçın son düdüğü ile takımız maçı 2-1 kazandı. Bu galibiyet sonucunda Düzcespor 26 olan puanını 29 yapıp 4. sıraya yükseldi. Oyunun geneline baktığımızda sahanın en iyisi Nevzat olurken buna ayak uyduranlar ise Sıddık, Mutlu, Onur, Yusuf, Barış ve Metin oldu.