Türkiye’de bulunan bütün amatör takımlar ve oyunculardan tepki alan Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı Ali Düşmez’e destek İstanbul takımlarından geldi. İstanbul takımları her istediklerini Ali Düşmez’e yaptırırken bunun nedeni belli oldu. İstanbul’da bulunan takımlardan destek alan Ali Düşmez’e, İstanbul takımlarının futbolcuları istifa et derken başkanları tam destek verdiği görüldü.

17 KULÜBÜN AÇIKLAMASI

17 kulüpler birliği başkanı ve K.Çekmece kulüpleri adına da İASKF Yönetim Kurulu Üyesi CevatAy'ın altına imza koyduğu açıklamada son günlerde TFF Başkan Vekili, TASKK Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez hakkında sosyal medya hesaplarında çıkan yorumlar hakkında kınama mesajı yayınlandı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Bizler Avrupa Yakası Kulüpler Birlik Başkanları olarak son zamanlarda Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, TASKK Başkanı ve İASKF Başkanımız Sayın Ali Düşmez hakkında bazı sosyal medya hesaplarında saygı seviyesi düşük yorumlar yapılmaktadır. Ahlak ve saygı yoksunu kişilerce yapılan bu yorumları ibretle okumakta olup genel başkanımıza haksızlık yapıldığını ibretle izlemekteyiz. Bu seviyesiz kişilerin kimler tarafından kullanıldığını çok iyi bilmekteyiz. Bu zamana kadar o ahlak yoksunu kişilerin seviyesine inip onları muhatap almak istemiyorduk ama bu saygısızlık derecesini iyice abartmaları bardağın taşmasına neden oldu.

“MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR”

Bizler amatör camialarını yöneten kişiler olarak amatör camianın neler çektiğini ve bu camiaya kimin en iyi hizmeti verdiğini çok iyi bilmekteyiz. Nisa Suresi’nin 58.ayetinde yüce Rabbimiz 'İşi ehline verin.' diye biz kullarını uyarıyor. Başkanımız Ali Düşmez’in yıllardır yapmış olduğu hizmetlerle işin ehli olduğunu görüyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır misali olmayacak artık her şey. Bizler başkanımıza sahip çıkıp birkaç haddini bilmezin taşlamasına izin vermeyeceğiz. Bu böyle biline. Bizler bu sözlerimizi beyan ederken gücümüzü başkanları olduğumuz ilçelerimizdeki amatör spor camiasından alarak yazıyoruz. İlçelerimizdeki tüm spor kulüpleri Sayın Başkanımızın her daim yanında oldular ve olmaya da devam edeceklerdir. Genel Başkanımız Ali Düşmez’in son on yılda vermiş olduğu hizmetler ortadadır.

“TOPRAK ZEMİNLİ SAHA KALMAMIŞTIR”

Lisans ücretleri şu an olması gerektiğinden kat be kat daha düşük rakamlarda. Katılım bedelleri iade edilmekte. Her sahada sağlıkçımız var. Yerel yönetimlerle ve Spor Bakanlığıyla iş birliği sağlanıp yeni sahalar açılmış ve eski sahalar modernize edilmiştir. Toprak zeminli saha kalmamıştır. Bu saydıklarımız devede kulaktır. Yüzlerce hizmeti varken, kumandaları kimlerin elinde olduğu belli kişilere yedirmeyeceğiz diye açıklamalarda bulundular.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr