Düzce Süper Amatör Ligi'nde 18. hafta maçları ile tamamlandı ve ilk sırada Beyköy Belediye ikinci sırada ise Kaynaşlı Belediye takımları yer alıyor.
Toplamda 21 golün atıldığı haftada bir karşılaşma hükmen galibiyet ile sona erdi. Alınan sonuçlardan sonra üçüncülük konusunda birçok takım iddialı hale geldi. Lider ve namağlup özelliğini bu haftada sürdüren Beyköy Belediyespor Düzce Gençlikspor karşısında 3-0 galip geldi. Artık Beyköy Belediyespor ligi namağlup kapatıp kapatmamayı hedeflemeye başladı. Ligde yenilmeyen tek takım Beyköy Belediyespor sezonuda bu şekilde bitirmek istiyor. İkinci sırada yer alan Kaynaşlı Belediyespor Yığılcaspor karşısında 2-1'lik galibiyetli 3 puanın sahibi oldu. Akçakocaspor üçüncülüke ki yerini Doğanlıspor ile 2-2 kalmasına rağmen sürdürdü. Akçakocaspor ile aynı puana sahip olan Düzce Belediyespor İçmelerspor'u 4-3 yendi. Rakibi karşısında on kişi kalan ve geriye düşen Düzce Belediyespor maçın son bölümlerinde öne geçerek üç puanın sahibi oldu.
Gölyakaspor Gümüşova Belediyespor karşısında geride olduğu maçın son bölümlerinde attığı gollerle 2-2'lik skora razı oldu.
Yeni Taşköprüspor Cumayeri Belediyespor kaşısında 3-0 hükmen galip oldu. Orta sıralarda ki yerini daha da sağlamlaştırdı. Doğanlıspor Akçakocaspor'a adeta dur dedi. Rakibiyle 2-2'lik skorla bir puan aldı ve altındaki Düzce Gençlikspor ile puan farkını biraz daha açtı. Düzce Gençlikspor ise Beyköy Belediyespor karşısında 3-0'lık yenilgi ile daha da işleri zora soktu.