Düzce Valiliği, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF) tarafından amatör ligde mücadele eden 20 Spor Kulübü’ne malzeme yardımı yapıldı. Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen törene Vali Vasip Şahin, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Malzeme yardımlarında katkısı olan herkese teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Erdoğan Bıyık, yapılan yardımların yetersiz olduğunu ve daha fazla yardıma ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Yardımların yetersiz olduğunun farkında olduklarını söyleyen Vali Vasip Şahin’in  ise kulüplere gereken desteği vermek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Şahin, “Biz de size daha fazla yardım yapmak istiyoruz ama belirlenen bir bütçe oluyor. Bizde olandan vermeye çalışıyoruz. Yetmediğini de biliyoruz. Düzce sportif alt yapı açısından önemli bir döneme girdi. Bu sene kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu bu yıl atacağız. Kiremit ocağının olduğu alana gençlik merkezinin ihalesini yapacağız.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 20 Spor Kulübüne malzemeleri Vali Vasip Şahin tarafından dağıtıldı.