Düzcespor transfer çalışmaları aşamasında 3. transferini,  sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı Ankaraspor’dan orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Semih Üstün ile gerçekleştirdi. Düzcespor, Transfer Komitesi Başkanı Ekrem Kap ile  futbolcu Semih Üstün arasındaki görüşmenin gece geç vakte kadar sürdüğü ve sonunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Sezon sonuna kadar Düzcespor forması giyecek olan Semih Üstün’ün kiralaması aşamasında, Ankaraspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu arasındaki dostluk ilişkisinin de etkili olduğu ifade edildi.

ANKARASPOR’DA BU SEZON 12 MAÇA ÇIKTI

2021- 2022 sezonunun ikinci yarısında, Düzcespor formasıyla mücadele edecek olan orta saha oyuncusu genç futbolcu Semih Üstün’ün, Ankaraspor formasıyla 12 maça çıktığı öğrenildi. Semih Üstün’ün, Düzcespor’un 10 Ocak’ta son bulacak olan Antalya kampına katıldığı ve yeni takımının çalışmalarında yer alacağı kaydedildi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kırmızı laciveretli takım daha önce de 9 futbolcuyla yolları ayırmış, 2. Lig ekibi Pazarspor’da forma giyen 23 yaşındaki Onur Civelek’i ile yine 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor’da forma giyen 31 yaşındaki Timur Kosovalı ile forvet hattını güçlendirmişti. Düzcespor’da şehre 2. Lig ve şampiyonluk sevinci yaşatılması hedeflenen bu sezonda, ikinci yarı öncesi takıma katkı sağlayacak isimlerle görüşülmeye devam edildiği öğrenildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ