Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap.  Şıralık tesislerindeki imza törenin ardından açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi.  “Ercümend Coşkuner hocamıza ve camiamıza hayırlı olsun.  Uzun süre konuştuk kendisiyle. Düzcespor’un  felsefisi  ile kendi felsefesi aynı. Kendi de zaten bize fedakârlık yaptı. Hocamız kendini ispatlamış bir hocamız.  Biz birlikte görevimizi sürdürüyoruz. Düzcespor’un var olan kalitesini devam ettirmek ve duyurmak istiyoruz. Eksik olanlar yerlere gerekli girişimleri yapıyoruz. Aile ortamını sürdürmek, geçen yılki gibi aile ortamını devam ettirmek istiyoruz. Bunu yeni transferler de bunları konuştuk.“

“BAŞARILI OLMAK İÇİN ARI GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de söyleyen As Başkan Kap, “Hocamızın dediği gibi başarı başla olur. Bizde baş olarak arı gibi çalışmakla olur.  Başarıda fedakarlıktan gelir. Şampiyon olacaksan fedakârlık yapacaksınız.  Bizde heyecanda var.  Kulübün, içine geldiğinizde bu heyecanı görüyorsunuz. Bu heyecanı sonuna kadar devam ettirip mutlu sona inşallah ulaşacağız.” dedi.  

“BİRÇOK KULÜP’TEN DAHA HIZLI HAREKET ETTİK”

As Başkan Ekrem Kap,   transfer çalışmalarına baştan gecikmiş gibi bir hava vardı. Ama biz her türlü senaryoya göre hazırlık vardı. Biz tamam dediğimizde birçok kulüpten hızlı hareket ettik. Bu bizim ne kadar iyi bir ekip olduğumuzu ne kadar bu işe konsantre olduğumuzu gösteriyor.” İfadelerinde bulundu.

“TARAFTARLAR BİZDEN İLGİ VE ALAKAYI ESİRGEMESİNLER”

As Başkan Ekrem Kap taraftarlara da şöyle seslendi.  “Taraftarlarımıza   buradan sesleniyorum. Elimizden gelen fedakârlığı gösteriyoruz.  Onlarda bizden ilgi ve alakasını esirgemesin.   Yeni bir ligdeyiz. Daha profesyonel bir ligdeyiz. Tamam bir hedeflerimiz var.  Bu senin keyfine varalım. 2. Ligin keyfine varalım.  Tribüne gelirken aşırı motivasyonla değil de, keyifli bir futbol seyretmek için gelsinler. Biz ikinci lige yeni çıkan bir takımız. Zaten bizim olduğumuz yerde hedef var. Ama aşırı strese girmesinler.  Keyifli bir futbol izlemek için gelsinler. Sıkı bir şekilde desteklerine devam etsinler.

Haber: Harun Can Şerbetçi.