TFF’nin aldığı kararlar sonucunda Düzce’yi kara bulutlar sararken Düzcespor’u sevenlerin ağladığı görüldü. Buna istinaden içimizdeki İrlandalıların ise sevindiği gözlerden kaçmadı. Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu İstanbul’da birçok takım ile bir araya geldiği ve haklarını aramak için her türlü yola başvuracakları öğrenildi.

TARAFTAR SİYAH ÇELENK BIRAKTI

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zekeriya Korkmaz taraftarla İstanbul’a giderken TFF’nin önünde basın açıklaması yaptıkları görüldü. Düzcespor taraftarları hiçbir taşkınlık yapmadan TFF‘yi kınadı. Türkiye Futbol Federasyonun aldığı karar sonrasında birçok yerden tepki açıklamaları gelirken bazı kesimlerden ise hiçbir açıklama gelmediği görüldü.

BÜYÜK TEPKİLER VAR

Düzcespor adına hiçbir açıklama yapmayanlara taraftarlardan büyük tepki doğarken Düzcespor çevresinde bütün Düzce ilinin tek yumruk olunması gerekirdi denildi. Düzcespor adına şu ana kadar açıklama yapmayan siyasetçilerin ileriki günlerde nasıl tavır sergileyecekleri ise bilinmiyor. Düzcespor taraftarları son olarak ateş düştüğü yeri yakar diye sitem etti.