YOĞUN TARAFTAR DESTEĞİ VARDI

Türkiye Basketbol Federasyonu Gençler Liginde mücadele eden Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı- 8. Hafta maçında, Bahçeşehir Spor Salonunda karşılaştığı Fenerbahçe Kulübü Genç Kız Takımına 78-54 yenildi. Düzce Atletik, güçlü rakibi karşısında maçın 4 periyodunda da güzel bir mücadele örneği sergilemesi izleyicilerin takdirini kazandı. Bu maça çok sayıda taraftar katılarak takımlarını bu zorlu maçta yalnız bırakmayan tezahürat ve alkışlarıyla desteklerini esirgemedi. Fenerbahçe Takımına da, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu 1907 Fenerbahçe Taraftar topluluğu maç boyunca destek verdi.

TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMADILAR

Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kız Basketbol takımı- Fenerbahçe takımının maçını İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Aktürk,  Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, İl Müdür Yardımcısı Gülay Ercan,   Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu,  Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Elif Sezer, Türkiye Güreş Federasyonu Düzce İl Temsilcisi  ve diğer yöneticiler katıldı. Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımıyla- Fenerbahçe Spor Kulübü Takımının 10’ar dakikada üzerinden  ve  4 periyottan oluşan maç, 14-20,11-19,16-18, ve 13-21 sayının  toplamı olan 78-54  skorla son buldu. 

Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı maç sonunda tribünlere çağrılarak alkışlanarak salondan ayrıldı. Maçı 78-54 kazanan Fenerbahçe Takımı da Fenerbahçeli taraftarca tribünlere çağırılarak galibiyeti birlikte kutladılar. 

Düzce Atletik  Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı bu mağlubiyetle 11 puanda kalmasına rağmen play grubundaki 4. Sıradaki yerini korumuş oldu.

Haber: Harun Can Şerbetçi