Hafta sonu oynanan maçlar sonunda takımımız Düzcespor Serik Belediyespor önünde 0-0 berabere kalarak bir puan almayı başardı. Haftayı 5.sırada tamamlayan temsilcimiz Düzcespor bu beraberlik ile 6.sıraya geriledi. Artvin Hopaspor ilk yarıyı 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda peş peşe bulduğu goller sonucunda müsabakayı 2-1 kazandı. Artvin Hopaspor bu galibiyeti ile puanını 47 yaptı.

Bir diğer rakibimiz Erzincanspor Çatalcaspor deplasmanında 1-0 geriye düşmesine karşı attığı gol ile müsabaka 1-1 sona erdi. Erzincanspor bu beraberliği ile puanını 52 yaptı.

Tokatspor Bucaspor maçında müsabaka 1-1 devam ederken maçın 81.dakikasında Barış Sungur’un attığı gol ile durumu 2-1 yapan Bucaspor kolay deplasmanından zorda olsa üç puan ile dönüp puanını 49 yaptı.

Aksaray Belediyespor Manisaspor deplasmanında 4-0 galip gelirken 47 olan puanını 50 yaptı. Bu sonuçlara göre Düzcespor 6.sırada yer almasına karşı kalan altı maçın ikisini deplasmanda dördünü iç sahada oynayacak. Bu duruma göre diğer takımlara karşı büyük avantajı var gözükmekte.