Bal’da mücadele eden tek temsilcimiz Çilimli Belediyespor zorlu Karamürsel deplasmanında tek puanı söke söke almayı başardı. Müsabaka seyircisiz denilirken maça Karamürsel taraftarlarının yoğun ilgisi vardı. Seyircisiz maçta tribünleri tıka basa dolduran Karamürsel taraftarları bu nasıl seyircisiz maç dedirtti.  Maça iyi başlayan Çilimli Belediyespor ilk 15 dakika rakibin üstüne giderek bir gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk 15 dakika sonrasında Karamürsel takımı ilk önce dengeyi daha sonra üstünlüğü ele alarak sağ ve sol kanatları kullandı. Birçok pozisyona giren ev sahibi Karamürsel takımı bu fırsatları lehine çeviremedi. Çilimli Belediyespor ilk 15 dakika hariç orta sahada ve ileride top tutamayınca rakibin üstünlüğü ortaya çıktı. İlk yarıda gol olmayınca devreye oyuncular 0-0 olarak girdi.

İKİNCİ YARIDA GOLLER GELDİ

Maçın ikinci yarısında Çilimli Belediyespor biraz toparlanmış olarak sahada yer alırken başarılı teknik adam Nedim Akbulut oyuna hamle yaptı. Bu hamle başarılı olunca maçın 50.dakikasında tecrübeli oyuncu Hüseyin ceza sahasında buluştuğu topla net vuruşla Çilimli Belediyespor’u 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra bütün riskleri alan Karamürsel takımı savunmayı öne çıkartırken maçın 58.dakikasında orta sahanın tecrübeli oyuncularından Erkan geri pasını kısa verince rakip araya girerek kaleci Ramazan ile karşı karşıya kaldı, oyuncunun düzgün vuruşu ile Karamürsel takımı durumu 1-1 yaptı. İlerleyen bölümlerde her iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince müsabaka 1-1 sona erdi. Bu duruma göre Çilimli Belediyespor 4 puana ulaşırken Karamürselspor iki Yuvacıkspor bir puanda kaldı. Bu hafta Karamürselspor-Yuvacıkspor maçı oynanırken Çilimli Belediyespor haftayı bay geçecek.