Düzce 1.Amatör Lig ekiplerinden atan Aziziyespor, Zonguldak Süper Amatör Lig ekiplerinden Gümelispor ile Nurettin Zafer Stadı’nda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Maçı Öncü Haber’e değerlendiren Aziziyespor Yöneticisi Murat Postoğlu, iki takım arasındaki karşılaşmayı Düzce’ye hizmet etmiş duayen bir isim olan Gümelispor Başkanı Necat Bakan’a teklif ettiklerini söyledi.

Mücadelemizi ileriye taşımak istiyoruz
2013 yılından itibaren verdiğimiz mücadeleyi taçlandırarak daha ileriye götürmek istediklerini belirten Postoğlu, “geçmişte kötü hatıralarla anılan kulübümüzün olumsuz imajını Ömer Meydan hocamızın sayesinde sildik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Dini dersler yaptık. Sporun sadece spor olmadığını bize anlattı. Bu yolda Meydan Hocamızla aynı şekilde devam ediyoruz.” dedi.

Her kulüp madde bağımlısı 3 genci takımında oynatsın
Düzce’deki amatör kulüp yetkililerine ve futbol temsilcilerine seslenen Postoğlu, her kulübün madde bağımlısı 3 gence kadrosunda yer vererek mücadele etmesini istedi. Postoğlu, “Bunu biz Düzce olarak başlatalım. Tüm illere belki de Dünyaya yayılır.” şeklinde konuştu.

Postoğlu’ndan Algün’e teşekkür
Kulüp olarak maddi olarak bazen zor zamanlar geçirdiklerini ifade eden Postoğlu kendilerine maddi destek vererek lisans çıkarmalarını sağlayan Düzcespor Kulüp Başkanı Cihat Algün’e teşekkür ederek başarı diledi.

Hakem camiasını unutmadı
Postoğlu son olarak hazırlık maçına hakem görevlendiren Düzce Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Numan Şirin’e ve hakem heyetine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Haber: Y. SEVER