2019-2020 futbol sezonunda yapılan transferlerle hem iyi oyun hem de iyi sonuçlar ortaya çıkarken, 2020-2021 futbol sezonuna Muğlaspor ve deplasmanda Kozan galibiyeti ile ilk iki hafta 6 puan almayı başardı. Daha sonra ne olduysa Adıyamanspor maçı 1 - 1, ardından Silivri deplasmanı 2 - 2, Siirt İl Özel İdare maçı da yine 2 – 2 beraberlikle sona erdi. Son oynanan Bursa Yıldırım maçını da 2 - 0 kaybettik. Bu duruma göre son 4 maça bakıldığında 9 puan kayıp yaşayıp, son 4 maçta 3 puan aldık.

 KENDİNİZE GELİN

Düzcespor oyuncu grubu kendine çeki düzen vermeli ve kendilerine daha iyi bakmalı. Bahane üretmemeli. Yönetim Kurulu, görevini yaparken kendilerinin de görevlerini yerine getirmeli. Benim bildiğim başkan Gökhan Kapoğlu gerekirse devre arasında 20 oyuncuyu yollar 20 oyuncu alır, bunu unutmayın! Tabii ki görevlerini yerine getiren oyuncular var ama bahane üretmeden çıkıp savaşacaksınız, bu şehir ve bu yönetim bunu hak ediyor.

ŞAMPİYONLUĞU COVİD-19 BELLİ EDER

Dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 hastalığı, takımlara da büyük yara açtı. Aynı zamanda şampiyonluğa giden yolda önemli bir faktör olacak. Takımların geniş kadroları ve Covid-19 hastalığından hangi takım daha iyi korunursa o takımın şampiyon olacağı tahmin ediliyor. Buna göre takımların nasıl önlemler alacağının hesaplarını yapmaları en doğru yol olacak.