Süper Amatör’de mücadele eden Bahçeköyspor futbol sahasının soyunma odalarını ve çevre tellerini tamamen yenileyerek hizmete sundu.  Düzceli işadamının yaptırdığı futbol sahasında tek eksik tribün olduğunu söyleyen Bahçeköyspor kulübü, Düzce’de tek bir çim saha kendilerinde olduğu halde maalesef tribünlerin olmadığını belirttiler.

Bahçeköyspor kulübü yaptığı açıklamada bütün ilçelerdeki sahaların Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılırken Bahçeköyspor kulübü kendi imkanları ile sahalarını yapmasına rağmen bir türlü sahalarına tribün yaptıramadıkları için isyan bayrağını çektiler.

Bahçeköyspor kulübü ilçelerde yapılan bütün sahalarda tribün olduğunu söyleyerek “Bizler maçlarda traktör üstünde maçları izliyoruz. Yetkililerin buna bir çare bulmalarını istiyoruz bu haykırışımızı duysunlar” diye ifade ettiler.

Bahçeköyspor yönetim kurulu yaptığı açıklamada yarın (4 Mart) oynayacakları Yığılcaspor müsabakasında bütün Bahçeköy halkının takımın yanında olmasını istedi. Yığılcaspor’u yenerek ligde kalma adına adımlar atacaklarını belirten Bahçeköyspor yönetimi şunları kaydetti: “Maçın centilmence geçmesini istiyoruz. Bahçeköyspor olarak ligin sonuna kadar savaşacağız.”