Bölgesel Amatör Ligi, 2021- 2022 Futbol Sezonun 3. Haftasında Beyköy Belediyespor’un bay kaldığı 7. Bölge, 1. Grup’taki Düzce’nin diğer temsilcisi Çilimli Belediyespor,  Zonguldak takımı Kilimli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

14 Kasım Pazar günü, saat 14.00’te, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda başlayacak olan maçın hakemleri de belli oldu.  Kilimli Belediyespor- Çilimli Belediyespor maçını kadın hakem Havva Nur Demir yönetecek.  Puan cetvelinin en altında yer alan Kilimli Belediyespor maçından 3 puan hedefleyen yeşil-beyazlı ekibimiz, şampiyonluk iddiasını da devam ettirmek istiyor.

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR’DA HEDEF 3 PUAN

İlk hafta maçında, kendi sahasında Ereğli Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek sezona 3 puanla başlayan Çilimli Belediyespor, 2. haftayı bay geçirdi. Çilimli Belediyespor,  deneyimli Teknik Adam Nedim Karabulut nezaretinde, 3. haftada deplasmanda, Kilimli Belediyespor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürdü.

Geçen sezon Yalova’da oynanan maçta, Hendekspor’a elenerek 3. Lig’e çıkmayı son dakikalarda kaybeden Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor’da 3 puanla Düzce’ye dönerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak. Ekibimizin bu maç öncesi eksik ve sakat futbolcu bulunmadığı kaydedildi.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

Diğer tarafından 7. Bölge 1. Grup’ta, 14 Kasım Pazar günü, saat 14.00’te başlayacak olan Bakırköyspor- Maltepespor, Devrek Belediyespor, Silivrispor,  Beykoz 1908- Ereğli Belediyespor maçlarında takımlar puan mücadelesi verecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ