Türkiye Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Grup’ta 28 Kasım Pazar günü, 4 maç var. Düzce temsilcileri, Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor’un da yer aldığı bu ligde geçen haftayı 10 puanla Lider kapatan Silivrispor 5. haftayı bay geçirecek. 

Şampiyonluğun en büyük adayı Çilimli Belediyespor, deplasmanda Bakırköyspor’u yenmesi halinde bu grupta 12 puana ulaşarak liderlik koltuğuna yerleşecek. 4 maç sonunda, sadece 1 puanı bulunan Beyköy Belediyespor ise 1 galibiyeti bulunan ve  3 puanla, 6. sırada yer alan Maltepespor’u yenmesi halinde puanını 4’e çıkarak bir basamak daha yukarı çıkma şansına kavuşacak.

MAÇLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’TE

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Grupta, Bakırköyspor- Çilimli Belediyespor maçı, 28 Kasım Pazar günü, saat 14.00’te İBB Şenlikköy Stadı’nda başlayacak. Beyköy Belediyespor- Maltepespor maçı da 28 Kasım Pazar günü, saat 14.00’te Beyköy  Stadı’nda başlayacak. Aynı ilin iki takımı olan Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor saat 14.00’te karşılaşacaklar.   Diğer bir Zonguldak takımı, Kilimli Belediyespor, Beykoz1908 takımıyla, Beykoz Stadı’nda karşılaşacak.  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ