Bölgesel lig’te ilimizi temsil eden Kaynaşlı Belediyespor ve Beyköy Belediyespor 3.haftayı geride bıraktılar.3.haftada oynanan maçlarda Beyköy Belediyespor maçın 85.dakikasında attığı gol ile rakibi Yeşilköyspor’u 2-1 yenerken, Kaynaşlı Belediyespor haftayı bay geçirdi. Kaynaşlı Belediyespor haftayı boş geçirmeyerek oynadığı Altınova Belediyespor’ u Ahmet Şen’in attığı gol ile 1-0 yenmeyi başardı.

10.grupta oynanan diğer müsabakalarda ise  Alibeyköy Çengelköy takımını 2-1 yenerken ikinci galibiyeti almayı başardı. Alibeyköyspor bu galibiyet ile 2 maçta iki galibiyet alırken Çengelköy takımı 3 maçta 4 puan topladı.

Bilecik Bozüyük Vitraspor kendi evinde Feriköyspor’u 2-0 yenerken rahat bir galibiyet aldı. Bozüyük Vitraspor 3 maçta 4 puan alırken Feriköyspor 3 maçta 1 puan aldı.

Tavşanlı Linyitspor kendi evinde oynadığı Anadolu Üniversitesi takımına karşı son 5 dakikada 1-0 mağlup durumdayken taraftarların sahaya girdikleri için maçın hakemi müsabakayı tatil ettiği öğrenildi.

Kütahyaspor Dumlupınarspor’u 3-0 yenerken hem üç puanı aldı hem de liderliğini devam ettirdi. Kurtuluşspor Tavşanlı önünde üç puanı son dakikada attığı gol ile 2-1 galip gelirken ilk üç puanın sahibi oldu.