ÜMRANİYESPOR 1-2 DÜZCESPOR

Maçın ilk dakikaları ortada başlarken, ilk yarının 32. dakikasında ev sahibi takımın golüne engel olamayan Düzcespor, 1-0 yenik duruma düştü. Müsabakanın ilk yarısının son dakikalarında baskısını artıran Düzcespor, Cüneyt ile skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya iyi başlayan Düzcespor, 61'inci dakikada Engin ile 1-2 öne geçti. 66. dakikada rakip takımın geliştirdiği atakta Ümraniyespor oyuncusuna müdahale eden Düzcesporlu Volkan, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Düzcespor 10 kişi ile maça devam ederken, Ümraniyespor bütün hatlarıyla temsilcimizin sahasına yüklendi. Maçın 81. dakikasında bu kez Düzcespor'dan Fırat kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Düzcepor 9 kişiyle mücadeleye devam etti. Maçın normal süresi 1-2 sona ererken hakem 7 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmeyince Düzcespor 1-2 galip gelerk liderliği Ümraniyespor'un elinden aldı. Düzcespor'un puanı 28'e çıkarak ilk yarıyı lider kapattı.

BEYKÖY BELEDİYESPOR 5-3 KÜÇÜKKÖYSPOR

Beyköy Belediyespor ile Küçükköyspor karşılaşmasının ilk dakikaları ortada başladı. İlk dakikalarda gol için bastıran Beyköy Belediyespor 9. dakikada Candaş ile 1-0 öne geçti. Golün ardından konuk takım beraberliği sağlamak için ataklar geliştirmeye başladı. Üstünlüğünü koruyamayan Beyköy Belediyespor, Küçükköyspor'un 20. dakikada Sonat ile kaydettiği gole engel olamayınca skor 1-1 oldu. Farkı artırmak isteyen Beyköy Belediyespor'un geliştirdiği atakta topla buluşan Candaş kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti bu golle birlikte Beyköy Belediyespor'u skoru 2-1'e taşıdı. Konuk takımın beraberlik çabaları sonuç vermeyince Beyköy Belediyespor ilk yarıyı 2-1 önde tamamlandı. İkinci yarıya Beyköy Belediyespor daha hızlı başladı. Atak üstüne atak geliştiren Beyköy Blediyespor'da 63. dakikada Osman temsilcimizin farkı artırmasını sağlayan golü kaydetti. Beyköy 3-1 öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra bir gol fırsatı daha yakalayan Beyköy Belediyespor yine Osman'la skoru 4-1 yaptı. Farkı koruma çabasına giren Beyköy Belediyespor, defansa çekilince 67. dakikada kalesinde golü gördü. İlk golün sahibi Sonat Küçükköyspor'un 2. golünü kaydetti. Skor 4-2 oldu. Üst üste ataklar geliştiren Küçükköyspor'da yine sahneye çıkan Sonat farkı 1 e indirn golü kaydederek durumu 4-3'e getirdi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta 88. dakikada İsmail, Beyköy Belediyespor'un 5. golünü kaydetti. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Beyköy Belediyespor, Küçükköyspor'u 5-3 yendi. Beyköy Belediyespor ligde ilk yarıyı galibiyetle tamamlayarak sıralamada önemli bir yere yükseldi. Temsilcimiz puanını 26 ya çıkardı.Küçükköyspor ise 3 puanda kaldı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Beyköy Belediyespor antrenörü Mustafa Yıldırım, güzel futboldan dolayı futbolcularını kutladığını ifade etti. Öte yandan Kötü hava şartlarından dolayı bölgesel Amatör ligin 10 haftasında ertelenen Kaynaşlı Belediyespor Beyköy Belediyespor maçının tarihi belli oldu. Kaynaşlı Belediyespor, Beyköy Belediyespor maçı pazar günü saat 13:30'da Kaynaşlı sahasında oynanacak.

ADAPAZARISPOR 2-2 KAYNAŞLI BELEDİYESPOR

Sakarya'da oynanan 13. hafta maçında Kaynaşlı Beldiyespor, Adapazarıspor'a konuk oldu. Ligin iddialı takımlarından Adapazarıspor'a boyun eğmeyen temsilcimiz maçtan 2-2 berabere ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. İlk dakikalarda daha çok atk geliştiren ev sahibi takım, 15. dakikada yakaladığı pozisyonu gole çevirince Kaynaşlı Belediyespor 1-0 yenik duruma düştü. Bu golden sonra beraberlik için bastıran Kaynaşlı Belediyespor, 24. dakikada Saim ile 1-1 beraberliği yakaladı. Öne geçme şansını iyi değerlendiremeyen Kaynaşlı Belediyespor bu golün üzerinden çok geçmeden ev sahibi takımın golüne engel olamadı. Adapazarıspor 2-1 öne geçti. Kaynaşlı Belediyespor'un beraberliği yakalama çabaları sonuç vermeyince ilk yarı 2-1 sona erdi. İkinci yarıya Kaynaşlı Belediyespor daha atak başladı. Beraberlik için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen temsilcimiz, 50. dakikada Ahmet Şen'in golüyle yeniden beraberliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra rahatlayan Kaynaşlı Belediyespor daha atak oynamaya başladı. Ancak gol posizyonlarından yararlanamadı. Maçın son dakikalarından Kaynaşlı Beediyespor ceza sahasında yaşanan karambolde hakem penaltı kararı verdi. Adapazarıspor öne geçme şansını kullanamayarak bu fırsatı gole çeviremedi. Taraflardan başka gol s esi çıkmayınca maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Kaynaşlı Belediyespor bu beraberlikle puanını 14'e çıkarırken, Adapazarıspor ise 24 puana yükseldi.

Haber; Ş. ÇAKIR