Kaynaşlı ilçe sahasında oynanacak olan Kaynaşlı Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi müsabakası Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. Kaynaşlı Beledyespor 5 maçta 6 puan toplarken Anadolu Ünüversitesi 6 maçta 14 puan topladı. Kaynaşlı Belediyespor oyuncusu Doğukan cezalı olduğu  Ahmet’in ise sakat olduğu öğrenildi. Ahmet Şen’in tedavisine maç saatine kadar yapılacağı iyileşmesi halinde takımdaki yerini alacağı bildirildi.

Kaynaşlı Belediyespor Anadolu Üniversitesi müsabakasını Tekirdağ bölgesinden Serkan Eryılmaz yönetirken yardımcıları Kırklareli bölgesinden Emre Ediz Çamlıdağ ve Göker Erel yapacak. Maçın 4.hakemi ise İstanbul bölgesinden Murat Madan oldu.

BAL’da ki bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor müsabakası Pazar günü saat 14.00’de Kütahya Üniversitesi sahasında Kütahya Üniversitesi ile oynanacak. Beyköy Belediyespor oyuncusu Selman’ın sakatlığının geçtiği ve müsabakada yerini alacağı öğrenildi. Kütahya Üniversitesi-Beyköy Belediyespor maçını İzmir bölgesinden Melis Özçiğdem yönetirken yardımcıları Uşak bölgesinden ve İzmir bölgesinden Süleyman Öztürk ve Berkan Şen yapacak. Maçın 4.hakemi Manisa bölgesinden Özge Kanbay oldu.

Öte yandan Beyköy Belediyespor, Kütahya deplasmanına Cumartesi günü hareket edeceği bilgisine ulaşıldı.