2016-2017 futbol sezonu öncesi maddi imkansızlıklar yüzünden Bal Ligi'ne girip girmeme konusunda sıkıntı yaşayan Beyköy Belediyespor maddi sıkıntıyı çözerek lige girdi. Türkiye Futbol Federasyonu'na bu sabah 20 bin TL parayı yatıran Beyköy Belediyespor eski yönetimi bu sorunu çözerek lige girmeyi başardı. Beyköy Belediyespor eski yöneticilerinden Mehmet Keskin, Özhan Cicü, Hüseyin Küçük ve Osman Yavuz’un lige girilmesinde büyük katkı yaptığı öğrenildi.

Öte yandan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç; eski yönetimin T.F.F.'ye para yatırdığını ve ileriki günlerde yeni bir yönetimin oluşturulacağını söyledi.  Bu yönetime şimdiye kadar yaptıkları desteğin süreceğini vurgulayan Başkan Kılıç, Beyköy Belediyespor olarak başarılı olmak istediklerini ifade etti.

Kılıç, “Eski Yönetim T.F.F.'ye parayı yatırdı. Yeni bir yönetim yapılacak. Bende bu yönetime şimdiye kadar yaptığım desteği sürdüreceğim. Belediyespor olarak Bölgesel Lig'de 6 yılı bitirip 7. yıla girmekteyiz. Bu yıl da Beyköy Belediyespor olarak başarılı olmak istiyoruz.”

Haber; M. YILDIRIM