Düzce Süper Amatörde tüm maçlar Cumartesi günün oynanacak. Yığlıca, Akçakoca ve Nurettin Zafer’de oynanacak müsabakalara yoğun ilgi bekleniyor. Yığılca ilçe stadında Yığılcaspor Gölyaka temsilcisi Gölyakaspor’u ağırlaycak. Yığılcaspor Play-Off’lara katıldıktan sonra Samet Öngüner, stoper Ahmet Erdem, forvet Turgay Arslan ve Samet İlhan’ı kadrosuna kattı. Cumartesi günü karşılaşcağı Gölyakaspor’da ise iki yıldır kadrosunda yer alan Yusuf Dil takımdan ayrıldı.

Akçakocaspor santrafor mevkine Zonguldak Ereğli kulüplernden Akınspor’dan Şaban Kuzu’yu transfer etti. Akçakoca elindeki mevcut kadroyu korudu. Beyköyspor play-off önce takımını güçlendirdi Çilimli Belediyespor’dan Selman Aktaş, Kuzey Yıldızı’ndan Buraz Boz, Hamidiyespor’dan Tolga Bahattin ve Ramazan Aydın’ı kadrosuna kattı. Bir sol bek için ise görüşmeler devam ediyor.
Düzce Belediyespor Çilimli Belediyespordan Hamza ve Gölyakaspor’dan Veysel’i kadrosuna katarken Volkan,Ömer Faruk ,Samet ve Kaan ile yollarını ayırdı. Cumayeri Belediyespor ise tek takviyeyi Hasan Doğan’ı alırken tıpkı Akçakocaspor gibi elindeki mevcut kadroyu korudu.
 
 
 

Tarih

Saat

Stadyum

Evsahibi

Sonuç

Misafir

26/01/2019

15:00

Yığılca İlçe Sahası

Yığılcaspor

  -  

Gölyakaspor

26/01/2019

15:00

Akçakoca İlçe Sahası

Akçakocaspor

  -  

Beyköy Belediyespor

26/01/2019

16:00

Nurettin Zafer Sahası

Düzce Belediyespor

  -  

Cumayeri Belediyespor

 
 
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ