Düzcespor'a altın değerinde 3 puan

Bölgesel Amatör Ligde oynanan maçta Düzcespor deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'u 0-1 yenerek şampiyonluk yolunda altın değerinde bir 3 puan aldı. Bölgesel Amatör Lig 11. grupta 16. hafta maçlarında Düzcespor, Kocaeli temsilcisi Kağıtspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın ilk dakikaları ortada başladı.İlk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında bu kez galibiyete ulaşmak isteyen Düzcespor, şampiyonluk yolunda yara almamak için mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıktı. İlk dakikalarda her iki takımda etkili bir atak geliştiremezken, Düzcespor geçen haftaya nazaran deplasmanda daha iyi bir oyun çıkarmaya başladı.Dengede giden maçın 35. dakikasında Düzcespor ataklarını sıklaştırdı. 43. Dakikada korner atışından gelen topa yerden vuran Kubilay Düzcespor'u 0-1 öne geçirdi.İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı Düzcespor'un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda sahada başabaş bir mücadele vardı. Üstünlüğünü korumak isteyen Düzcespor'a karşı ev sahibi Kağıtspor etkili ataklar geliştirdi.62. Dakikada Düzcespor oyuncu değişikliğine gitti.Mustafa'nın yerine oyuna Volkan girdi. Bu dakikalarda bakısını iyice artıran Kağıtspor, 81. dakikada etkili atağında gole ulaşamadı.İlk yarıya oranla ikinci yarı biraz oyundan düşen Düzcespor farkı korumak ve gol yememek için kalesine çekildi. Maçın son dakikalarında nefsler tutulurken, uzatmaların sonunda gülen taraf 0-1 lik sonuçla Düzcespor oldu. 2 haftadır galibiyete hasret kalan Düzcespor güçlü rakibi karşısında 3 puan elde etti.Şampiyonluk yolunda son iki haftada değerli 6 puan bırakan Düzcespor, ligin güçlü ekiplerinden Kağıtspor karşısında aldığı bu galibiyetle zirve yarışından kopmadığını gösterdi.Düzcespor puanını 33'e yükseltirken, bir alt sırasındaki Kağıtspor ise 28 puanda kaldı.

Beyköy'de hüsran!

BAL'da şampiyonluğun en yakın adaylarından biri olan Beyköy Belediyespor, İzmit Çensuyu Plajyoluspor'a yenilince lider ile arasındaki puan farkı açıldı. Bölgesel Amatör Ligdeki başarılı temsilcimiz Beyköy Belediyespor, 18 Temmuz Stadı'nda İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ile karşılaştı.11. Grupta şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Beyköy Belediyespor bu karşılaşmada eski görüntüsünden uzak bir performans sergiledi.Maçın ilk dakikaları ortada başladı.Her iki takımda etkili bir atak geliştiremezken, takımlar geliştirdiği atakları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda da sahada vasat bir futbol hakimdi. İkinci yarının başlarında Beyköy Belediyespor, konuk takımın golüne engel olamayınca 0-1 yenik duruma düştü.Bu golden sonra beraberlik çabası içine giren temsilcimiz gol yollarında etkisiz kaldı.İlk maçta 2-0 yendiği rakibi karşısında beklenen futbolunu ortaya koyamayan Beyköy Belediyespor'un beraberlik çabaları sonuçsuz kaldı. İkinci yarıda başka gol olmayınca maç Çenesuyu Plajyoluspor'un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu mağlubiyet, Beyköy Belediyespor'un aynı puanda olduğu lider Ümraniye Belediyespor ile arasındaki farkın açılmasına neden oldu. Ümraniye Belediyespor haftayı galibiyetle kapatarak puanını 36 ya çıkardı. Beyköy Belediyespor ise 33 puanda kaldı.

Kaynaşlı Belediyespor kendi sahasında 1 puana razı oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kaynaşlı Belediyespor kendi sahasında Küçükköyspor ile 0-0 berabere kaldı. Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor kendi sahasında Küçükköyspor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikaları ortada başladı.Bugüne kadar oynadığı maçlarda etkili bir oyun sergileyen ancak bunu skora yansıtamayan Kaynaşlı Belediyespor, rakibine karşı sahada baskı kurdu ancak gol yollarında yine sıkıntı yaşadı. Maçın ilk yarısı karşılıklı zayıf ataklarla geçti. Gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Kaynaşlı Belediyespor daha atak başladı. Rakibine karşı baskı kuran temsilcimiz beraberliği değiştirecek golü bulamadı. 82. dakikada Küçükköyspor oyuncusuna karşı yapılan harekete hakem kırmızı kart gösterince İlhan oyun dışı kalarak Kaynaşlı Belediyespor'u 10 kişi bıraktı. Bu pozisyonun ardından oyunda kopmalar yaşandı ve her iki takımda üstünlük kuracak golü bulamadı. Maç 0-0 sona erdi. Kaynaşlı Belediyespor bu beraberlikle 1 puan alarak puanını 18 e çıkardı.

Haber; Ş. ÇAKIR