Düzce Süper Amatör Küme play off grubunda son hafta maçları oynandı.  Hafta sonu oynanan maçta şampiyonluğu önceden kesinleştiren Düzce81 Yıldızspor rakibi Kirazlıspor’u 3-0 yendi.  Düzce81 Yıldızspor, böylece küme düşen Beyköy Belediyespor yerine Süper Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e terfisini pekiştirmiş oldu. 


Cumayeri, ikinci tamamladı
Lige şampiyonluk iddiasıyla başlayan ancak aradığını bulamayan Cumayeri Belediyespor ise son maçında Aydınpınarspor’u 1-0 yendi ve 19 puanla play off grubunu 2. tamamlamış oldu. Aydınpınarspor ise Süper Amatör Küme play off ligini 4 puanla tamamlayarak sezonu sonuncu olarak kapattı. Böylece Süper Amatör’de 2021-2022 sezonu geride kaldı. 
Kaynaşlı-Gölyaka maçında 9 gol
Kaynaşlı Belediyespor ile Gölyakaspor arasında oynanan maçta ise tam 9 gol filelerle buluştu.  Bu maçı 6-3 kazanan Kaynaşlı Belediyespor play off ligini 18 puanla 3. sırada tamamladı. Gölyakaspor ise son yenilgiyle play off grubunu 15 puanla 4. Sırada tamamladı.  


1. Amatör’de yarış kızışıyor
Düzce 1. Amatör Küme’de ise son haftalara gelinirken takımlar arasında puan mücadelesi ise iyiden iyiye kızıştı. 1. Amatör Küme’de, Süper Amatör Küme’nin hesaplarını yapanlar ile ligde kalmak için çaba sarf eden takımlar arasındaki hafta sonu oynanan maçlarda toplam 23 gol vardı. Bu maçlarda, Beyköy Gençlikspor, Ağaköyspor önünde 2-0 öndeyken olaylar nedeniyle tamamlanamadı. 
Düzce Gençlerbirliği 4 yedi, 5 attı
1.Amatör Kümede toplu sonuçlar şöyle: Sancakspor-Düzce Uluçınarspor:1-2,Çiftlik Gençlikspor-Dadalıspor:1-2,Beyköy Gençlikspor-Ağaköyspor:0-2 (Bu maç olaylar nedeniyle yarıda kaldı. ),Avlayanspor-Hacıyakupspor:3-1,Yazıpınarspor-Düzce Gençlerbirliğispor:4-5,Gümüşova Belediyespor-Pırpırspor:1-3.
HABER: Harun Can ŞERBETÇİ