Düzce Belediyesi Spor Akademisi çatısı altında mücadele eden sporcular Düzce’nin adını duyurmaya devam ediyor. Wushu Kung Fu branşında Düzce’yi ve ülkeyi temsil eden Yağızhan Mustafa Ödemiş, Balkan Şampiyonası’nda bir şampiyonluk bir de ikincilik elde ederek büyük başarı sergiledi.


BİR ŞAMPİYONA İKİ MADALYA

04-07 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen ve 11 ülkenin katılım sağladığı 5’nci Open Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonasında iki kategoride mücadele eden Ödemiş, Taolu Büyük Erkek Baiji dalında Balkan ikinciliğini elde ederken, Taolu Büyük Erkek Nanchaku dalında ise Balkan Şampiyonu oldu.


BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL
Genç sporcuyu tebrik eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Bu başarılar tesadüf değil. Arkasında emeğin, disiplinli çalışmanın, inanmanın büyük payı var. Sporcumuz Yağızhan Mustafa Ödemiş başta olmak üzere emeği geçen antrenörlerini, Spor Akademimizin Başkanı Muzaffer Leblebici ile yöneticilerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Düzce, sporun her branşında adını duyurmaya, spor şehri olma yolunda emin adımlarla yürümesini elde ettiği başarılarla birlikte sürdürecektir.” ifadelerini kullandı.